Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Figuri istorice din jocurile de cazinou

Data publicării
Categoria

Distractive, inventive și… istorice? Cam așa s-ar putea descrie jocurile de noroc de la cazinouri, dacă încercăm să găsim lucrurile pe care le au în comun și le fac atât de atrăgătoare pentru clienții care le accesează. Sigur, faptul că sunt sursă de divertisment este clar, că sunt adevărate exemple de interactivitate la fel de evident, dar cum rămâne cu partea istorică?

Hai să începem cu începutul – cele mai populare opțiuni din portofoliul unor cazinouri online sunt reprezentate de sloturi, la care temele diferă cât se poate de mult. Poate fi vorba despre teme clasice, despre cele de inspiraţie sportivă, filme și seriale, muzică, aventuri, irlandeze, horror. Dar la fel de bine poate fi vorba despre jocuri care au la bază figuri istorice de la care au împrumutat aspecte și detalii menite să creeze un individ cu o anumită prestanță. Tocmai că sunt moderne și că providerii au libertate la imaginatie le face să fie atât de volatile în ceea ce privește temele abordate, ceea ce poți descoperi și la păcănele 77777. Revenind însă la subiectul nostru, îți lăsăm mai jos o scurtă descriere a câtorva dintre cele mai impunătoare nume care s-au remarcat la jocurile de păcănele, mai cu seamă de interes dacă te fascinează fantasticul și călătoria în timp.

Istoria în zona de divertisment

Încă de la începuturile cinematografiei, cineaștii au ales istoria ca sursa de inspirație pentru a transpune pe marele ecran poveşti demne de cunoscut. Explorările unor culturi apuse au fost și încă sunt fascinante, ba chiar s-a dovedit acest lucru ținând cont de succesul de încasări pentru unele titluri. Printrr cele mai cunoscute amintime despre Gladiatorul, Lincoln, Spartacus, Darkest Hour, Bohemian Rhapsody şi multe alte zeci.

Iar dacă vorbim despre biografii, cu atât mai ofertant, căci industria jocurilor a bifat multiple intrări de succes când vine vorba de jocurile istorice. Mai ales la începuturile sale, când tehnologia era încă limitată. Ba chiar unii provideri au ales să includă și elementele fantastice din mitologie.

Cu toate că inițial existau limitări tehnologice de înfățișare, astăzi, grație formelor moderne de estetică, lucrurile arată altfel. Iar cum oamenii tind să fie atrasi de lucrurile cu care deja sunt familiare și căutăm să fim provocați la nivel intelectual, sloturile cu figuri istorice sunt cu atât mai favorizate

Personaje istorice la sloturi

Așa cum ai înțeles deja, vorbim despre nume de personalități care sunt ușor recognoscibile din istorie și care au avut un impact asupra omenirii. Câteva dintre cele mai comune și des întâlnite astfel de nume se numără:

● Zeus: cel mai puternic zeu grecesc și este considerat în mitologia elenă zeul tunetului. Este ușor de recunoscut prin faptul că ține în mână un sceptru ce seamănă cu fulgere și că se sugerează că poate controla vremea. Este întâlnit în Zeus, Zeus II, Zeus God of Thunder, Ancient Fortune Zeus, Olympus Strikes, Olympus Thunder;
● Regele Arthur și Merlin au fost adesea înfăţişaţi prin filme și seriale, drept un moștenitor de drept de tron și un vrăjitor care îl ajută să-și reclame titlul, atunci când se dovedește demn să scoată sabia dintr-un munte de piatră. Liderul Camelotului poate fi regăsit în diverse jocuri alături de Cavalerii Mesei rotunde în: Arthur and the Round Table, Arthur’s Gold, Excalibur, Merlin’s Millions;
● Cleopatra sau conducătoarea puternică și deloc temătoare a Egiptului a surescitat imaginația multor generații de persoane, mai mult sau mai puțin interesate de istorie. Tânăra domnitoare apare adeseori cu o frumusețe răpitoare cu coafura cu părul drept, iar cel mai dezbătut aspect despre ea este dacă a pus bazele unui Imperiu sau doar l-a prăbușit? Regina Nilului poate fi întâlnită în sloturile Cleopatra, Cleopatra Gold, Cleopatra MEGA, Cleopatra Plus, Legend of the Pharaohs , Lady of Egypt, Mistress of Egypt, Scarab, Cleo’s Wish;
● Ragnar a devenit o figură impunătoare de când cu serialul Vikingii, când portretizarea făcută de Travis Fimmel s-a dovedit drept una cuceritoare. Cu o combinație între agresiune și pasiune, între curaj și loialitate, Ragnar Lothbrok a fost unul dintre cei mai mari războinici vikingi. Aventurile sale se pot întâlni în Vikings de la NetEnt sau în Viking Reign de la Ainsworth.

Concluzie

Legendele s-au scris singure și continuă să fie o sursă de curiozitate, pentru că încă sunt diverse întrebări fără răspuns. Cu toate că nici istoricii nu pot dovedi multe dintre cele relatate, rămâne ferm faptul că fascinează și că pot fi o adevărată sursă de inspirație, de atracție. Așadar este lesne de înțeles de ce providerii de jocuri se folosesc de faraoni, regi, zei, razboinici, luptători, pentru a pune în scenă scenarii care să placă și încânte, să fascineze.

Acum, indiferent de tema pe care o vei alege, care cu siguranță că nu te va lasă să te plictisești, recomandăm să impui un timp de dedicare acestei activităţi, iar orice întrebări ai despre cei “întâlniți” să afle răspuns după sesiunea de joc – cu siguranță că vei afla multe lucruri fascinante!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.