Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Glassgsm – sprijinul sucevenilor atunci când vine vorba de reparațiile gsm!

Data publicării
Categoria

Glassgsm este o istorie în sfera antreprenorilor din Suceava. Vorbim aici despre un service gsm reper pentru publicul sucevean. Glassgsm este despre cum poți oferi servicii înalt calitative din pasiune pentru lucrul făcut. Fie pandemie sau nu, firma Glassgsm se menține pe poziții, fiind astfel mereu la dispoziția clienților săi, cu soluții de actualitate.

Smartphone-urile nu sunt indestructibile, iar de acest lucru ar trebui să fie conștient fiecare utilizator. Din când în când, din motive de țin de utilizator sau nu, acestea pot prezenta defecte. Fie ele interne sau externe, Glassgsm le poate rezolva. Service-ul, cu punctul de lucru în Suceava, este cabinetul medical al smartphone-urilor.
iPhone, Huawei și Samsung – mărcile ce pot fi readuse la viață la Glassgsm!

Glassgsm se ocupă de reparația smartphone-urilor ce poartă semnătura Apple, Huawei și Samsung. La capitolul modele ce pot fi readuse la viață vorbim de o diversitate – zeci de modele cu semnătura acestor brand-uri pot trece cu încredere prin mâinile experte ale celor de la Glassgsm.

Pentru fiecare model în parte, dar și pentru fiecare defect în parte, în cadrul site-ului oficial glassgsm.ro, regăsesc cei interesați prețul aferent intervenției. Oricum, pentru și mai multe detalii cu privire la servicii, personalul Glassgsm poate fi contactat.
Smartphone-urile pot fi trimise prin curier la Glassgsm pentru o reparație imediată!

Serviciile prestate Glassgsm sunt înalt calitative, iar publicul a înțeles acest lucru. Pentru a acoperi o rază tot mai mare de cereri din partea clienților, personalul Glassgsm oferă posibilitatea de a trimite smartphone-ul prin curier rapid.

Astfel, oricine din orice colț al țării, poate beneficia de tot ce înseamnă servicii de top prestate de Glassgsm. Pentru a trimite smartphone-ul prin curier rapid la Glassgsm, cel interesat trebuie să plaseze o comandă pe glassgsm.ro, să aleagă modelul telefonului deținut, tipul reparației, iar atunci când completează datele personale, să finalizeze cu opțiunea cheamă un curier. Pentru comenzi mai mari de 1.500 lei, transportul prin curier rapid este gratuit!
Smartphone-urile pot fi decodate rapid și sigur la Glassgsm!

Un alt serviciu la mare căutare în rândul clienților este și cel de decodare a smartphone-urilor. Un service gsm de prestigiu, așa cum este Glassgsm, nu se putea să nu aibă în lista de servicii și decodarea smartphone-urilor.
Așadar, toți cei interesați pot apela oricând la Glassgsm pentru decodări. Acestea sunt realizate rapid, prețurile sunt accesibile oricui, deci niciun motiv de panică în acest sens. Pentru a cere o ofertă de decodare, potențialii clienți trebuie să acceseze glassgsm.ro și să completeze formularul aferent. Pentru a putea beneficia de acest serviciu trebuie să completeze și IMEI-ul smartphone-ului deținut.

Reparațiile la Glassgsm sunt realizate în maxim 90 de minute, grație profesionalismului cu care personalul este înzestrat. Mai mult decât atât, clientul, pe toată perioada în care smartphone-ul îi este supus reparației, primește un altul înlocuitor.

Mai multe detalii în cadrul site-ului oficial glassgsm.ro sau prin contact cu personalul Glassgsm.
Strada Ana Ipătescu, număr 5, în Hotel Bucovina, biroul 109, Suceava
0745 554 645
office@glassgsm.ro

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.