Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Heldent, dentistul la care mergi fără frică

Data publicării
Categoria

Ne bucuram sa constatam cum din ce in ce mai multi romani inteleg ca a trece pragul unui cabinet stomatologic trebuie sa devina o obisnuinta, un fel de etalon al nivelului lor de viata. Preventia, dar si vizitele periodice de intretinere sunt de preferat unor tratamente radicale, desi constientizarea necesitatii unor tratamente stomatologice nu trebuie sa tina cont de varsta.

Pledoaria noastra de a a-ti transforma stomatologul intr-un prieten de nadejde are legatura, in primul rand, cu faptul ca starea danturii este direct legata de starea de sanatate. Desigur, putini dintre noi beneficiaza de o dantura perfecta de la mama natura. Dar, din frageda copilarie si pana apartenenta la grupa seniorilor, dantura ne influenteaza viata. La inceput, poate e vorba de o vaga durere atunci cand consumam dulciuri, pentru ca peste ani sa ajungem sa ne transformam in taciturni care evita se vorbeasca sau sa zambeasca pentru a nu se da de gol in ce priveste starea precara a dentiei. Chiar si atunci, stomatologul are la indemana o solutie inovatoare, deoarece stiinta vine mereu cu noutati in acest domeniu. In copilarie, suntem adusi la dentist de catre parinti responsabili, ulterior trebuie sa fim preocupati de sanatatea noastra dentara, pentru ca lipsa dintilor ne impiedica sa ne alimentam sanatos, ne determina sa ne izolam de semenii nostri si, in final, ne altereaza iremediabil atat fizionomia, cat si modul de viata.

Noi, cei de la cabinet stomatologic din Suceava, HELDENT suntem pregatiti sa ne ocupam de imbunatatirea, in totalitate, a aspectului dintilor dv. Instrumentele de ultima generatie care se afla in dotarea cabinetului HELDENT ne ajuta sa intervenim pentru corectarea esteticii danturii, prin utilizarea fatetelor dentare sau a unor tratamente de albire neinvazive. Problemele mai severe care privesc distructia coronara pot fi corectate prin coroane ceramice, cu aspect natural.

Desigur ca tratarea problemelor dentare cu ignoranta sau cu analgezice luate dupa ureche ne vor crea dificultati in restaurarea danturii. Dar niciodata nu este prea tarziu. In toate interventiile noastre urmarim sa ajutam pacientul sa-si recupereze zambetul, increderea in sine si sa-si invinga teama de vizita la cabinetul stomatologic. Stim din experienta ca pacientii tineri ne solicita infrumusetarea danturii, iar seniorii vor sa atinga un nou standard de viata prin recuperarea capacitatii de masticatie, a unei fizionomii cat mai placute, dar si a bucuriei de a vorbi si a rade liber, fara restrictii.

Cabinetul stomatologic HELDENT este deservit de o echipa de specialisti bine pregatiti care au la baza referinte academice cu care ne mandrim, iar dotarile ne ajuta sa va oferim o gama complexa de servicii stomatologice, inclusiv cele de cosmetica sau chirurgie dentara.

Ingrijirea dentara reprezinta un tratament strict personalizat pe care medicul stomatolog il concepe dupa nevoile specifice, insotit de recomandari si prezentarea in detaliu a optiunilor de care dispune pacientul.

Sa nu uitam ca stomatologia moderna dispunede tehnicisi materiale de ultima generatie care asigura pacientului o stare emotionala stabila, lipsita de durere.

Zambetul relaxat al unui pacient este dovada de necontestat a reusitei noastre profesionale.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.