Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Holograf se alătură listei de susținători „Let’s Do It, Romania!”

Data publicării
Categoria

Ziua de Curăţenie Naţională se apropie cu paşi repezi, iar numărul vedetelor care susţin proiectul Let’s Do It, Romania! creşte tot mai mult, pentru ca mesajul campaniei să ajungă la cele mai variate categorii de public.

Din rândul persoanelor publice, după Smiley, Leonard Doroftei şi Adrian Despot, Holograf se alătură proiectului şi îi invită pe toţi românii la curăţenia generală de pe 25 Septembrie 2010. Testimonialul poate fi vizualizat aici, iar Holograf transmite un mesaj mobilizator, pentru întreaga populaţie a României. Dacă noi, societatea civilă nu luăm atitudine, nimeni nu va face nimic. Este timpul să facem ceva!, spun membrii celebrei trupe.

Pentru această filmare, echipa Let’s Do It, Romania! aduce mulţumiri speciale lui Freaka da Disk de la Paraziţii, care susţine proiectul pe partea de producţie video.

Campania beneficiază şi de un spot TV, cu o variantă pentru Internet, un spot radio, dar şi de virale menite să atragă atenţia asupra proiectului.

În săptămânile care vor urma, echipa Let`s Do It, Romania! va prezenta testimoniale cu diverse vedete, din diferite zone de interes, care vor îndemna publicul să se înscrie pentru Ziua de Curăţenie Naţională. Pe 25 Septembrie 2010 nu contează cine eşti şi ce faci, pentru că toţi românii se unesc pentru o cauză comună: curăţarea României de gunoaie.

Află cum te poți implica!

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.