Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Importanța lenjeriilor de pat. De ce să alegi Coneltex?

Data publicării
Categoria

Somnul este printre cele mai importante părți pentru a funcționa optim. Este indispensabil la fel ca apa și mâncarea. Totuși nu este de ajuns să dormi, trebuie să ai parte și de confortul necesar pentru ca organismul să sa relaxeze și să capete forțe noi pentru ziua care urmează.

Pentru ca aceste lucruri să fie îndeplinite este important orice detaliu care ține de locul în care dormi. De la saltea, la pernă și așternuturi. Acestea creează un întreg care oferă persoanei aportul de confort necesar începerii unei noi zile. Atunci când nu te odihnești, ziua următoare poate fi un calvar și starea de spirit nu este una tocmai bună.

Care sunt elementele importante în alegerea lenjeriei de pat

În vederea alegerii cele mai bune cu privire la lenjeria de pat, cel mai important este materialul. Lenjeriile de pat din bumbac sunt printre cele mai bune variante deoarece materialul este moale și hipoalergenic. Astfel de lenjerii se găsesc la Coneltex în Suceava, dar se pot comanda și de pe site. În categoria de lenjerii de pat ranforce sunt modele diverse de culori diferite pentru paturi matrimoniale, alcătuite din 3 sau 4 piese.

Este important ca toate piesele care acoperă patul să fie din același material pentru ca pielea să primească același nivel de confort din toate părțile. Lenjeriile din bumbac de la Coneltex sunt potrivite atat iarna cât și vara deoarece rețin exact nivelul de temperatură necesară. Bumbacul lasă pielea să respire și are compartimentări separate în cusătură care permit acest lucru. Vara oferă aportul necesar de răcoare tot pe același principiu, dar nu supraîncalzește cum se întâmplă în cazul altor materiale.

Aranjarea patului pe timp de zi

Este important ca patul să arate bine și în timpul zilei și în special să fie ferit de diferitele bacterii de pe hainele cu care se merge la muncă. Pentru ca aceste lucruri să fie evitate se poate opta pentru o pătură cocolino care să acopere patul pe timpul zilei, alături de niște perne de decor care să completeze aspectul.

Pătura cocolino poate fi așezată și pe canapea ca variantă de salvare în momentele în care se răcește în sufragerie și vrei să stai să vizionezi un film. Sunt foarte pufoase și plăcute la atingere. Oferă căldura necesară chiar dacă au marimea de 180 pe 220.

Oricare lenjerie de pat din gama Coneltex este rezistentă și dacă este spălată optim rezistă foarte mult timp în aceeași stare, fără să fie afectate culorile sau modelele. Au o gama de perne și pilote disponibile, astfel încât dintr-o singură comandă poți dispune de toate elementele necesare pentru pat, și scapi astfel de drumuri prin aglomerație și timp pierdut în care poți rezolva alte treburi.

Pentru a vizualiza toată gama se poate accesa site-ul și pentru orice informații suplimentare pot fi contactați la adresa de e-mail office@coneltex.ro sau la numărul de telefon 0735 194 314 de luni până vineri în intervalul orar 8-16.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.