Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

„Împreună, prieteni!” – un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Sindromului Down pe esplanada Casei de Cultură a Municipiului Suceava

Data publicării
Categoria

Asociația Sindrom Down Suceava are plăcerea de a vă invita să vă alăturați evenimentului „Împreună, prieteni!”, care va avea loc în data de 21 martie 2024, pe esplanada Casei de Cultură a Municipiului Suceava, în intervalul orar 12:30 – 15:00, marcând Ziua Mondială a Sindromului Down.

Proiectul „Împreună, prieteni!”, dezvoltat de către Asociația Sindrom Down Suceava, cu sprijinul financiar al Consiliului Local Suceava și al Primăriei Municipiului Suceava, are ca scop marcarea Zilei Mondiale a Sindromului Down prin activități educative și cultural-artistice pentru copiii cu Sindrom Down. Prin acest eveniment ne propunem sensibilizarea opiniei publice cu privire la problemele persoanelor diagnosticate cu Sindromul Down și să combatem discriminarea acestora. Acțiunea va cuprinde momente de muzică, desen și dans, susținute de
grupuri de copii de la școlile din municipiul Suceava, intervenții ale partenerilor și autorităților publice și diverse activități interactive pentru copii.

La eveniment vor participa copii cu Sindrom Down, elevi ai școlilor din Municipiul Suceava, studenți ai Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, cât și reprezentanți ai administrației publice locale, ai ONG-urilor și mass-mediei sucevene, care împreună vor susține cauza copiilor afectați de Sindromul Down.

Manifestarea este organizată în parteneriat cu Asociația Institutul Pentru Parteneriat Social Bucovina, Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toţi” Suceava, Asociația Blijdorp România și DGASPC Suceava.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta telefonic la +40746050502,

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.