Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

În acest an, Primăria Municipiului Suceava va reabilita 35 de străzi

Data publicării
Categoria

În acest an, Primăria Municipiului Suceava a alocat suma de 600 de milioane de lei pentru reabilitarea a 35 de străzi din toate zonele orașului.

Străzile care vor fi reparate, prin turnarea de covoare asfaltice, sunt: 1 Decembrie, 1 Mai, Ștefan cel Mare, Ana Ipătescu, Calea Unirii, Calea Burdujeni, Cuza Vodă, Mitropoliei, Grigore Andrei, Plevnei, Victor Babeș, Mitocului, Câmpului, Dumbrăvii, Sofia Vicoveanca, Victoriei, Bistriței, Rulementului, Scurtă, Lalelelor, Luceafărului, Alexandru cel bun, Zamca, Petru Rareș, Armenească, Dragoș Vodă, Ion Creangă, Mihai Eminescu, Mărășești, Mirăuți, Eroilor, Ecaterina Teodoroiu, Iacob Zadik, Aurel Vlaicu și Alexandru Grigore Ghica.

Pentru început, în fiecare cartier va fi asfaltată câte o stradă: Alexandru cel Bun din zona Centru, Aleea Lalelelor din cartierul George Enescu, Victoriei din cartierul Obcini, Aurel Vlaicu din cartierul Iţcani şi Eroilor din cartierul Burdujeni.

Promo

Comentarii (1)

  1. MARIUS

    Vreau sa stiu daca firmele care vor asfalta sunt din Suceava si daca cineva va controla caliatea lucrarilor ? Sau se va bate iar un record -vor turna asfaltul in valuri si fara panta spre gurile de canalizare . CIT TIMP VA TRECE FARA SA SE FACA SANTURI NOI SAU GROPI , CA CINEVA SE TREZESTE CA ARE CEVA DE REPARAT SAU DE BRANSAT .UN SINGUR LUCRU NU STIU CA DE SE VORBESTE STIT DE RADIATIILE DIN JAPONIA SI CA AU AJUNS SI LA NOI -CAND VA FI CURATAT PAMINTUL DE PE STRAZILE ORASULUI ?PRAFUL ESTE NOCIV SI NOI IL RESPIRAM ZI DE ZI .

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.