Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

INA Ferestre, tâmplărie PVC de calitate în Suceava

Data publicării
Categoria

Ferestrele din PVC şi ramele acestora au avantaje, ce sunt de neînvins, când le comparăm cu alte tipuri de profiluri de ferestre, cum ar fi lemnul sau aluminiul. Acestea includ avantaje precum, cele ce ţin de economie, de izolaţie, izolare fonică, un aspect atractiv, dar şi o întreţinere uşoară.

INA Ferestre şi tâmplărie PVC de calitate
INA Ferestre este o companie de tâmplărie PVC ce are două sedii în Suceava şi îţi stă la dispoziţie cu tâmplărie din PVC, tâmplărie din aluminiu, dar şi accesorii. Mai mult decât atât Ina Ferestre te poate ajuta şi cu uşi de garaj.

Fiind o firmă în continuă dezvoltare INA Ferestre este în continuă căutare de personal, aşa că dacă consideri că ai putea să te integrezi în echipă poţi oricând să intri pe pagina de cariere din website-ul acestora pentru a vedea posturile disponbile şi dacă te încadrezi pentru a face parte dintr-o echipă profesionistă de tâmplărie PVC, precum INA Ferestre.

Dacă accesezi site-ul celor de la INA Ferestre, www.inaferestre.ro, poţi vedea că sunt foarte activi în domeniu având o gamă diversă de lucrări de tâmplărie PVC şi uşi de exterior în întregul judeţ Suceava, având adăugate lucrări din oraşul Suceava, dar şi localităţi precum Şerbăuţi, Rădăuţi, Cajvana, Mălini, Vicovu de Sus, Calafindeşti, Botoşana, Arbore, Măriţei, Satu Mare, Iaslovăţ, Voitinel, dar şi Mitocaş.

Câteva informaţii în detaliu despre avantaje ale ferestrelor din PVC a celor de la INA Ferestre:
Economie
Casa noastră pierde până la 37% din căldură datorită ferestrelor ce nu sunt izolate prea bine. Cei de la INA Ferestre garantează geamuri din PVC de calitate şi o montare profesionistă, care ar putea să reducă semnificativ pierderea căldurii şi astfel sporind economia.
Izolaţie
Gradul de izolaţie depinde de tipul de sticlă, grosimea acesteia, dar şi distanţa dintre geamuri. Cu toate acestea este asigurată şi nici un strop de ploaie, vânt sau ninsoare nu are şanse să treacă de ferestrele din PVC de calitate de la INA Ferestre.
Efect de izolare fonică
Pentru rezultate de izolare fonică mai bune, se folosesc geamuri cu sisteme de profiluri ce furnizează o mai bună izolaţie asupra sistemelor de ferestre. Ina Ferestre îţi stă la dispoziţie cu o gamă diversă de profiluri în ceea ce priveşte tâmplăria PVC.
Aspect atractiv
Profilurile de PVC sunt folosite pentru a obţine un design modern. Acest lucru adaugă rafinament şi eleganţă produsului final şi permite diferite configuraţii pentru designul interior al casei tale. Ina Ferestre oferă o gamă diversă de culori pentru ferestrele din PVC pentru a permite personalizarea casei tale.
Întreţinere uşoară
Pentru curăţarea geamurilor este foarte recomandată folosirea bureţilor şi fibrelor din ţesut moale împreună cu ingrediente speciale care înlătură cu uşurinţă mizeria de pe suprafaţa profilurilor din PVC, astfel încât din exterior să strălucească geamurile casei tale.

Cum dau de cei de la INA Ferestre?
Acum că ai aflat atât de multe despre cei de la INA Ferestre şi serviciile oferite de aceştia, probabil îţi doreşti să afli câteva informaţii despre cum poţi lua legătura cu ei sau unde îi poţi găsi. Ei bine, INA Ferestre poate fi găsită în 2 locaţii în oraşul Suceava, una fiind pe strada Mărăşeşti nr.44, vizavi de poştă, iar cea de-a 2-a locaţie se află pe Calea Unirii nr. 36A, la intrare în Burdujeni. O altă cale de a lua legătura cu un reprezentant din cadrul firmei INA Ferestre este prin intermediul telefonului la numărul de telefon 0746 100 200, cu ajutorul email-ului pe office@inaferestre.ro sau a formularului de contact de pe website.


Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.