Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Iulius Mall și Cinema City deschid un multiplex cu opt săli de cinema în Suceava

Data publicării
Categoria

Din toamna acestui an, în Iulius Mall, sucevenii se vor bucura de experienţa oferită de Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România. Cunoscutul lanţ internaţional de multiplexuri va deschide la Iulius Mall Suceava 8 săli complet digitalizate, cu peste 1.300 de locuri.

Cinematograful din Iulius Mall Suceava va ocupa o suprafaţă de aproximativ 2.500 de metri pătrați, oferindu-le sucevenilor posibilitatea de a viziona cele mai noi blockbustere hollywoodiene, disponibile şi în format 3D.

Cinematograful din Iulius Mall Suceava va oferi săli spaţioase, cu fotolii confortabile, de mari dimensiuni, dispuse în amfiteatru, ce conferă unghiuri perfecte de vizibilitate, dar şi proiectoare şi sisteme de sonorizare profesionale, pentru o calitate de neegalat a sunetului şi a imaginilor. „Ne bucură faptul că, prin colaborarea cu Cinema City, le vom oferi bucovinenilor experienţa cinematografică pe care şi-o doresc. Având alături un partener de încredere – parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa – avem certitudinea că noul multiplex din Iulius Mall Suceava va fi unul de top, dotat cu tehnologii de ultimă generaţie și pe care clienţii noştri îl vor îndrăgi”, a declarat Eduard Marcu, Shopping Center Manager Iulius Mall Suceava.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, lanțul de cinematografe clasat pe locul al doilea în Europa. Compania are multiplexuri în 13 orașe din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Iași, Ploiești, Pitești, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Timișoara. În total, Cinema City operează 18 multiplexuri, cu 168 de săli și 32.449 de locuri.

Cineworld Group este prezent în nouă țări, deținând 205 multiplexuri cu 1.890 săli, printre care se numără 23 de săli IMAX și 9 săli 4DX. Primul cinematograf al grupului a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală în 1997 și intrând în România în 2007.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.