Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Iulius Mall Suceava la 1 an de activitate!

Data publicării
Categoria

Iulius Mall Suceava, unul dintre partenerii noștri și, poate, cel mai important generator de evenimente din județ a împlinit un an de când și-a făcut intrarea pe piața suceveană.

Printre cele mai apreciate momente de distracţie în Iulius Mall Suceava, pentru care s-au cheltuit peste 1,3 milioane euro, s-au numărat: ediţiile “Ocolului Pământului în 10 gusturi”; demonstraţiile maşinilor tunate la “Tuning Show”; expoziţia de maşini de epocă; Târgul Mărţişorului, cel de Nunţi şi Târgul de Toamnă “Bucovina”; Carnavalul de la patinoar; Maratonul Dragostei; Dragobetele; aniversările sfinţilor cu premii instant oferite sărbătoriţilor; concertele trupelor Bere Gratis, Hi-Q, Fly Project; reprezentaţiile artiştilor Stela Popescu şi Arşinel, Irina Loghin, Anda Adam, Connect-R, Anna Lesko; prezentarea de modă Cătălin Botezatu; campaniile de fidelizare, cele de reduceri de sezon sau “150/50”; evenimentele pentru copii Halloween Kids şi Ziua Copilului.

Având promisiunea că până la sfârșitul anului viitor vom avea și un Cinema City, precum și un centru de fitness & wellness, nu putem decât să le urmăm LA MULŢI ANI! :)

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.