Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Iulius Mall Suceava și-a îmbogățit portofoliul cu încă un brand consacrat

Data publicării
Categoria

Magazinul de bijuterii și ceasuri Splend’or este noua destinație de shopping și propune colecții caracterizate de simplitate, eleganță și minimalism. Mai mult decât atât, în această perioadă vă puteți bucura de Summer Sale, iar prețurile sunt cu până la 50% mai mici!

Recent, brandul Splend’or a inaugurat un magazin nou, în Iulius Mall, și îi așteaptă pe suceveni cu o varietate de bijuterii și ceasuri ale brandurilor internaționale de renume. Colecțiile sunt caracterizate de design modern, eleganță și o calitate excepțională și sunt realizate de specialiști cu o vastă experiență în domeniu. Inelele cu diamante, colierele, brățările și cerceii îi inspiră pe clienți să ofere cadouri cu adevărat speciale, pline de semnificație pentru persoanele dragi. De asemenea, bijuteriile inedite și ceasurile cu design nonconformist se potrivesc oricărui stil și se remarcă prin felul îndrăzneț și modern de a accesoriza o ținută.

În ofertă se regăsește o selecție de mărci celebre, precum: Bliss, Comete, Swarovski, Majorica, Certina, Doxa, Seiko, Timex, Citizen, Fossil, Guess, Michael Kors, Emporio Armani, Karl Lagerfeld, Just Cavalli, Police, Diesel, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Timex, Pierre Cardin, Orient, Casio.

Varietatea și calitatea produselor, multitudinea de branduri reunite într-un singur loc și echipa specializată, care oferă soluții personalizate, fac din Splend’or destinația perfectă pentru orice pasionat de accesorii.