Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Iulius Mall, un izvor de prospețime pentru Suceava

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Probabil că o bună parte din locuitorii Sucevei sunt obişnuiţi deja cu plimbările la Iaşi pentru o repriză bună de cumpărături în „mall”. Acest obicei trebuie să dispară deoarece Iulius Mall şi-a deschis porţile şi în urbea noastră. Cu o lansare impresionantă şi o serie de statistici excelente, ediţia de Suceava a mall-ului reprezintă cel mai important complex economico-social din nordul Moldovei.

Deschidere cu fast

Vineri seară a avut loc deschiderea pentru oficialităţi, prilej cu care s-a oficiat şi slujba de sfinţire a complexului. Pregătit în detaliu evenimentul a fost un succes deplin, invitaţii fiind încântaţi de surprizele pe care administratorii le-au pregătit. După slujba de sfinţire, oficiată de un sobor de cinci preoţi, a urmat o scurtă serie de discursuri deschisă de primarul municipiului, Ion Lungu, care a apreciat că pe un spaţiu ce părea pierdut s-a născut o adevărată comoară pentru Suceava. Nici aprecierile preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur sau ale prefectului judeţului Suceava, Ovidiu Doroftei, nu au fost mai prejos, ei pledând pentru importanţa economică şi socială ale Iulius Mall.

Importanţi operatori naţionali şi internaţionali

2000 de noi locuri de muncă şi un imens spaţiu ce îmbină un ambient plăcut pentru cumpărături cu nenumărate modalităţi de a petrece timpul liber, acestea sunt principalele atuuri pe care mizează administratorii mall-ului. În incinta complexului îşi vor desfăşura activitatea importanţi operatori internaţionali şi naţionali, Auchan, Bricostore, Reebok, Kenvelo, Motor, Nike, Media Galaxy, DOMO, Diverta, Cărtureşti, Bam Boo fiind doar o mică parte din cei care îşi aşteaptă clienţii zilnic în incinta Iulius Mall. De asemenea Food Court-ul amenajat la etajul imensului mall propune un meniu variat prin multitudinea fast-food-urilor şi restaurantelor care au ales să-şi ofere serviciile în mall.

Arhitectură impresionantă

Chiar dacă nu veniţi pentru cumpărături sau pentru a gusta câte ceva din meniurile diverse pe care le puteţi găsi aici, Iulius Mall reprezintă şi un complex arhitectonic demn de a fi luat în seamă. La intrare o imensă fântână arteziană transpune oaspeţii complexului într-o altă lume, iar vegetaţia luxuriantă şi fântâna din interior încununează munca a peste o mie de persoane.

Surprize pentru vizitatorii Iulius Mall

Pentru că Iulius Mall este „un organism viu”, după cum a declarat directorul instituţiei Iulian Dascălu, cei care aleg să-şi petreacă timpul în incita mall-ului vor avea parte de nenumărate surprize. Începând cu spectacolele susţinute în acest week-end de nume sonore din showbiz-ul românesc Holograf, Andreea Bănică, Sistem, Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, Cristina Rus, Pavel Stratan şi Laura Lavric, continuând cu inaugurarea patinoarului rezervată săptămânii ce urmează, Iulius Mall va continua să organizeze evenimente de mare anvergură în spaţiile pe care le oferă vizitatorilor.

Vezi fotografiile de la Iulius Mall Suceava realizate în perioada 15–16 Noiembrie 2008.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.