Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Jandarmeria Română solidară acţiunii Ora Pământului

Data publicării
Categoria

Sâmbătă, 23 Martie 2013, între orele 20:30 și 21:30, jandarmii se vor alătura iniţiatorilor campaniei Ora Pământului, prin reducerea consumului de energie electrică din locuinţele proprii, şi, implicit, a poluării.

Campanie unică în istorie, Ora Pământului îşi propune, prin gestul simplu de stingere a luminilor care nu sunt esenţiale funcţionării şi prin deconectarea echipamentelor electronice aflate în stand-bay, să tragă un important semnal de alarmă la adresa efectelor dezvoltării iresponsabile.

Jandarmeria Română a participat constant la campanii ce au avut ca scop protejarea mediului înconjurător alături de O.N.G.-uri, diverse instituţii publice sau reprezentanţi ai mass-media (exemple: plantare de arbori, acţiuni de ecologizare…).

Jandarmeriei Române îi revin prin Legea 550 din 2004, privind organizarea şi funcţionarea instituţiei, atribuţii în domeniul protecţiei mediului înconjurător, al florei şi faunei, în responsabilitatea sa aflându-se şi zonele care au statut de arie naturală protejată, de pe teritoriul României.

Inspectorul general al Jandarmeriei Române, domnul colonel doctor Mircea Olaru, a adresat un apel tuturor jandarmilor, de a participa sâmbătă 23 Martie 2013, la acţiunea Ora pământului, în semn de susţinere a eforturilor globale împotriva poluării şi a încălzirii globale.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.