Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

La Iulius Mall sunt amenajate stații de încărcare pentru mașinile electrice

Data publicării
Categoria

Compania IULIUS contribuie la un mediu mai curat și mai echilibrat, susținând condusul ecologic.
În acest sens, la Iulius Mall Suceava sunt amenajate stații de încărcare pentru mașinile electrice, cu scopul de a încuraja mobilitatea cu astfel de mijloace de transport.

Stațiile de încărcare sunt disponibile publicului larg și prezintă avantajul integrării lor în proiecte cu un mix de servicii foarte variat, ceea ce permite economia de timp. La Iulius Mall Suceava există două astfel de stații, situate în parcarea din fața centrului comercial, amenajate de partenerul Iulius Mall, EVconnect. Acestea au o putere maximă de încărcare de 22 KW și permit o intensitate a curentului de până la 32A, reprezentând cel mai mic şi mai uşor încărcător de acest fel existent pe piaţă.

Pentru a utiliza stația de încărcare, clienţii trebuie să fie abonați ai EVconnect.ro, iar după autentificare e suficient doar să cupleze autoturismul la priză, fără a necesita asistență. Serviciul este asigurat non-stop. În timpul în care mașina este la încărcat, clienții se pot bucura de cumpărături sau de relaxare la cafenelele și restaurantele din Iulius Mall Suceava.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.