Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Magazinul Eponge Fashion Paris s-a deschis în Shopping City Suceava

Data publicării
Categoria

Magazinul Eponge Fashion Paris a deschis în data de 22 Martie 2014, la Shoping City Suceava, cel mai nou magazin din nord-estul țării.

Eponge Fashion Paris este un brand tânăr, care interpretează tendințele de pe podiumurile de modă internaționale și le transpune în colecții caracterizate de rafinamentul, luxul și nonconformismul chic al stilului parizian.

Magazinul se bazează pe un concept minimalist, fiind axat pe elementele cheie ale vestimentației feminine și masculine: accesorii, modă și lifestyle. Este spațiul ideal, în care ținutele alese pot fi asortate cu accesorii deosebite pentru a le pune în valoare. Eponge Fashion Paris se adresează publicului de toate vârstele, oferind piese vestimentare la prețuri deosebit de atractive. Amatorii de cumpărături vor găsi aici o gamă extinsă de produse de sezon, precum rochii, bluze, pantaloni, sacouri, cămăși, jachete, genți și numeroase alte accesorii.

Prețurile sunt deosebit de atractive: 79 de lei pentru rochii office sau 69,90 de lei pentru bluze de primăvară. Brandul provoacă pe oricine să iasă din anonimatul urbanului cotidian, să aibă îndrăzneala de a fi el însuși, încercând să-și descopere propriul stil, fără a fi excentric, ci doar elegant și întotdeauna în tendințe. Magazinul Eponge este amplasat la intrarea în Shopping City Suceava, lângă magazinul Marionnaud.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.