Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Magazinul Insense din Shopping City Suceava s-a mutat într-o nouă locație

Data publicării
Categoria

Prezent de 15 ani pe piaţa suceveană, magazinul Insense vine acum cu o nouă abordare. Aflat chiar la intrarea în Shopping City Suceava (vis-a-vis de magazinul Champion), magazinul îşi întâmpină clienţii cu produse deosebite, de la lenjerie Triumph la îmbrăcăminte, încălţăminte sau accesorii pentru produsele bărbăteşti.

Magazinul Insense din Shopping City Suceava s-a mutat într-o nouă locație

În magazinul Insense, pasionaţii de shopping au ocazia de a profita de numeroase promoţii în fiecare săptămână. În sezonul rece, vă aşteaptă un pachet de iarnă, incluzând jeansi, pulovere şi haine groase la un preţ super atractiv. În plus, din magazinul Insense, doamnele şi domnişoarele pot achiziţiona lenjerie Triumph la jumătate de preţ. De-a lungul timpului, lenjeria Triumph şi-a căpătat un renume mondial datorită calităţii şi eleganţei, fiind marca preferată de lenjerie intimă pentru milioane de femei.

Pentru cei care intenţionează să îşi înnoiască garderoba de toamnă-iarnă, magazinul Insense oferă o gamă variată de produse aliniate la ultimele cerinţe ale modei, astfel încât atât domnii, cât şi doamnele îşi pot cumpăra produse în funcţie de stilul ce îi caracterizează.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.