Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Magic FM, Radioul lui Moş Crăciun

Data publicării
Categoria

Sucevenii aflaţi zilele trecute la shopping sau la distracţie prin mall-urile din oraş au dat nas în nas cu Radioul lui Moş Crăciun.

Mai exact cu Moş Crăciun de la Magic FM, un Moş Crăciun autentic şi cu sacul plin de cadouri. Magic FM, Radioul lui Moş Crăciun, a împărţit timp de trei zile în mall-urile din Suceava sute de cadouri pentru copii, părinţi şi bunici, aducând bucurie şi emoţie în privirea şi în sufletele tuturor celor prezenţi. Moşul de la Magic FM a adunat rapid în jurul lui toată suflarea mall-ului, fiind nevoit de multe ori să participe la şedinţe foto ad-hoc şi să asculte poeziile celor mici.

Magic FM, Radioul lui Moş Crăciun

De altfel aceştia au transmis rapid şi părinţilor emoţia lor la vederea Moşului. Nici nu ştiu ce să zic. Nu mă aşteptam să primesc astăzi un cadou de la Moş Crăciun. Mulţumim Magic FM, spune Florentina Băiţan, 37 de ani din Suceava. Şi dacă copiilor Moşul le-a oferit cadourile Magic FM în schimbul unei poezii, pentru părinţi şi bunici Moşul Magic a oferit cadouri celor care cântau împreună cu el: În decembrie Suceava ascultă MagicFM, Radioul lui Moş Crăciun.

Una peste alta au fost trei zile în care Magic FM, Radioul lui Moş Crăciun, a adus spiritul Sărbătorilor de iarnă alături de oameni, de ascultători, oferind clipe de bucurie tuturor, şi mici şi mari deopotrivă. Ascultătorii care nu s-au întâlnit în aceste zile cu Moş Crăciun, o pot face pe 99 FM, frecvenţa Magic FM Suceava, unde pe lângă colinde şi cântece de sărbătoare pot câştiga zilnic unul din premiile oferite de Moş Crăciun.

Radioul lui Moş Crăciun vă urează Sărbători Fericite!

Publicitate

Comentarii (2)

  1. TELCEAN SIMONA

    AS VDORI SA STIU NR DE TELEFON PE CARE SE POATE SUNA PT CONCURSURI ESTE UN RADIOU CARE TE FACE SA SIMTI CA VIN SARBATORILE VA IUBIM MULTUMESC

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.