Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Noi măsuri pentru fluidizarea şi creşterea siguranţei traficului în zona Zidului Morții

Data publicării
Categoria

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014, s-au realizat măsurile stabilite, în vederea fluidizării şi creşterii siguranţei traficului pe DN 17 în zona intersecţiei cu varianta de ocolire a municipiului Suceava.

La implementarea noilor condiţii de circulaţie în această zonă au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, prefectul Judeţului Suceava, Florin Sinescu, şeful IPJ Suceava Ilisei Daniel şi Cristi Huţanu şeful SDN Suceava.

Noi măsuri pentru fluidizarea şi creşterea siguranţei traficului în zona Zidului Morții

În urma măsurilor stabilite în data de 14 Ianuarie 2014 s-a realizat deschiderea traficului normal prin sensul giratoriu, dar fără a se asigura posibilitatea întoarcerii de pe un sens pe altul al drumului DN 17. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi, prin Sectia Drumuri Naţionale Suceava a construit două insule triunghiulare cu parapeţi din plastic de tip New Jersey , care au separat cele două sensuri de mers pe DN17, spre Gura Humorului, respectiv municipiul Suceava.

În al doilea rând, toată semnalizarea rutieră a fost refăcută conform noilor condiţii de circulaţie, fiind realizate benzi rezonatoare dinspre municipiul Suceava, marcajul orizontal şi au fost montate indicatoare de semnalizare verticală. Restricţiile de viteză impuse în această zona sunt în cascadă de la 70 kilometri / oră, 50 kilometri / oră, la 30 kilometri / oră, specifică unui şantier în lucru.

În cursul săptămânii viitoare se va instala un indicator rutier de tip consolă, transversal faţă de axul drumului, la o distanţă de circa 250 de metri de intersecţie, pe direcţia Gura Humorului – Suceava, care va furniza informaţii rutiere participanţilor la trafic.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava, prin Serviciul Rutier, monitorizează de aseară zona, care va dirija şi supraveghea circulaţia mai ales în condiţii de vizibilitate redusă cât şi pe timpul nopţii.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.