Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Nouă sesiune de înscrieri la cursurile de limbi organizate de Centrul de Limbi și Culturi Străine SYNERGIA LINGUARUM din cadrul USV

Data publicării
Categoria

În cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, în anul 2013, a fost înfiinţat Centrul de Limbi şi Culturi Străine SYNERGIA LINGUARUM (CLCSSL), afiliat Departamentului de Limbi şi Literaturi Străine al Facultății de Litere și Științe ale Comunicării.

Între 26 Octombrie 2015 şi 12 Decembrie 2015, în intervalul orar 16:00 – 18:00, de luni până vineri (cu excepția zilelor de 30 Noiembrie 2015 și 1 Decembrie 2015), în holul de la intrare din Corpul A, într-un spațiu amenajat lângă Decanatul FLSC, CLCSSL organizează o nouă sesiune de înscrieri pentru anul academic 2015-2016 la următoarele cursuri:

  • cursuri de obţinere certificat național de competenţă lingvistică pentru toate nivelurile (la limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, chineză, japoneză, rusă, poloneză);
  • cursuri de obţinere certificat internaţional de competenţă lingvistică la:

    Engleză – Cambridge English Preliminary (PET), Cambridge English First Certificate (FCE), Cambridge English Advanced (CAE), Cambridge English Proficiency (CPE), International English Language Testing System (IELTS). Examenele se vor ţine în cadrul USV, după finalizarea modulului corespunzător tipului de certificat. Germană – Goethe-Zertifikat: toate nivelurile.

NOTA BENE: cursurile de limba chineză se desfășoară în regim gratuit, iar înscrierile se fac în Corpul H, camera 105, telefon +4 0740 019 277.

Cursurile la toate limbile (cu excepția limbii chineze) se vor desfășura în perioada februarie-mai 2016 și au ca format module de 50 de ore, cu 4 ore pe săptămână, iar formaţiile de studiu cuprind minunte 15 şi maxim 30 de cursanţi.

Valoarea taxei este de 480 lei pentru un modul integral de 50 de ore.

Această valoare se reduce:

  • la 280 lei pentru studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale USV, precum şi pentru angajaţii USV (completare cerere și anexare adeverinţă la formular de înscriere)
  • la 380 lei pentru liceeni, pentru studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale altor universităţi, pentru membrii fundaţiei Alumni USV, precum şi pentru şomeri (completare cerere și anexare adeverinţă la formular de înscriere).

Detalii se pot obține la numărul de telefon +4 0743 694 611, de luni până vineri, între orele 14:00 – 16:00, iar informații suplimentare sunt postate în timp util pe contul public de facebook, la CLCSSL-Centrul de Limbi si Culturi Straine SYNERGIA LINGUARUM.

În perioada februarie-iulie 2016, pentru persoanele interesate CLCSSL efectuează testarea competenţelor lingvistice la limbile menționate mai sus, cu eliberarea unui atestat de cunoaștere a limbii.

În speranţa că CLCSSL va răspunde interesului crescând al comunității pentru limbile străine, echipa centrului urează tuturor viitorilor cursanți să aibă parte de un modul interesant, util și plăcut, sub motto-ul: „Limba iscusită este singura unealtă tăioasă care se ascute pe măsură ce o folosești” (Washington Irving).

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.