Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

O nouă campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice

Data publicării
Categoria

Vineri, 26 Martie 2010, va demara la nivel naţional campania de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice de la populaţie.

Iniţiată de Ministerul Mediului şi Pădurilor, acţiunea vizează în principal stimularea procesului de colectare selectivă de la populaţie a echipamentelor electrice şi electronice vechi, care nu mai sunt utile. Noua ediţie a campaniei se va desfăşura în două zile, vineri şi sâmbătă, urmând să fie reluată o data la trei luni.

La nivelul judeţului Suceava sunt invitate să participe la campania din luna martie municipiile Suceava, Rădăuţi, Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc (localităţi cu peste 20.000 locuitori, care au amenajate puncte de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, conform prevederilor legale).

Astfel, cetăţenii din municipiile Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc, care doresc să scape de aparatele electrice şi electronice defecte, le vor putea depozita la punctele de colectare a deşeurilor menajere sau în faţa locuinţei, conform instrucţiunilor primite pe plan local.

Sucevenii au în plus, posibilitatea de a preda DEEE-urile la punctele de preluare organizate de Primăria Municipiului Suceava în colaborare cu SC Rosal Grup SRL, în următoarele locaţii:

  • pe bulevardul George Enescu (în parcare la Restaurantul Dorna)
  • pe strada Petru Rareş (în parcarea de la piaţa agroalimentară)
  • pe Bulevardul 1 Mai (în parcarea de la Primărie)
  • în cartierul Obcini la intersecţia străzilor Slătioara cu Staţiunii (în faţa magazinului Premier)
  • în cartierul Burdujeni, pe strada Calea Burdujeni, vis-a-vis de piaţa agroalimentară

De asemenea, atât vineri, cât şi sâmbătă, va fi asigurat dispeceratul în intervalul orar 8:00 – 14:00, la sediul Primăriei Municipiului Suceava (telefon: +4 0230 212 696 şi la sediul SC Rosal Grup SRL Suceava (telefon +4 0230 516 446), unde cetăţenii care au cantităţi mari, sau electrocasnice voluminoase, vor putea solicita ridicarea lor gratuită.

Un serviciu de dispecerat au la dipoziţie şi locuitorii municipiului Rădăuţi, care pot suna gratuit la tel 0800 800 401, pentru a solicita preluarea aparatelor electronice şi electrocasnice uzate. Deşeurile vor fi ridicate de la adresa indicată telefonic de către angajaţi ai primăriei şi transportate la punctul de colectare a DEEE-urilor din strada Grănicerului numărul 4, sau pot fi aduse direct de cetăţeni, la punctul de colectare menţionat, conform orarului stabilit pe plan local.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.