Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

O sucursală UniCredit Bank a fost inaugurată la Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

De curând, portofoliul de servicii disponibile în Iulius Mall Suceava a fost completat cu cele oferite de o sucursală a UniCredit Bank. Situată la parterul mall-ului, aceasta oferă clienților o gamă completă de servicii bancare, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii.

Sucursala UniCredit Bank beneficiază de o amenajare modernă, care pune pe primul loc clientul și confortul acestuia. Sucursala deservește deopotrivă persoane fizice și companii, oferindu-le posibilitatea de a accesa toate serviciile şi produsele sub conceptul de „one stop shop”. Clienții pot beneficia de consultanță financiară și pot solicita produse şi servicii bancare într-o gamă diversificată, incluzând atât soluţii de finanţare şi de economisire, cât și alte servicii bancare oferite de UniCredit Bank (precum operaţiuni de transfer de bani MoneyGram sau Meridiana, plata facturilor de utilităţi…). De asemenea, în cadrul noii sucursale, clienţii beneficiază de acces facil la o varietate de operațiuni, de la depuneri și retrageri de numerar în lei și valută, până la transfer de bani, plata utilităților și schimb valutar.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est şi una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un „one-stop-shop” pentru servicii financiare, deservind mai mult de 650.000 de clienţi, prin intermediul unei reţele de 183 de sucursale.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.