Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Optiblu – servicii medicale oftalmologice premium, la Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

De curând, în Iulius Mall Suceava a fost inaugurată optica medicală OPTIblu, completând astfel portofoliul de servicii oferite clienților îndrăgitei destinații de shopping și petrecere a timpului liber.

OPTIblu este unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piața locală din domeniu, cu o experiență de 12 ani. Noua locație este situată la parterul Iulius Mall Suceava și le oferă clienților servicii medicale oftalmologice la cele mai înalte standarde, de la determinări de dioptrii și adaptări pentru lentile de contact, până la montaj. Pentru cei care înțeleg importanța diagnosticării preventive a afecțiunilor oculare, dar și pentru persoanele care vor să beneficieze de cele mai noi și moderne produse, destinația perfectă este OPTIblu din Iulius Mall. În plus, cu ocazia inaugurării, până pe 14 aprilie 2016, clienții OPTIblu sunt întâmpinați cu oferte de -25% la prima comandă de ochelari de soare sau la prima comandă completă de ochelari de vedere.

Optica medicală este dotată cu aparatură și echipamente de ultimă generație, clienții beneficiind de consiliere și consultații personalizate. Cei interesați vor găsi la OPTIblu o gamă completă de produse certificate, cum ar fi: ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare și accesorii. OPTIblu este unic importator al unor mărci consacrate, pentru toate categoriile de public, inclusiv pentru copii. Acestea reprezintă garanția calității OPTIblu, de care acum se pot bucura și clienții Iulius Mall Suceava.

Promo

Comentarii (1)

  1. Taranu dan

    Buna ziua…daca trimit o fotografie cu o reteta pt ochelari de vedere, puteti sa imi spuneti cel mai mic pret pt lentile????ramele o sa le aleg eu la fata locului..multumesc

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.