Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Persoanele care beneficiază de ajutor social trebuie să-și reactualizeze dosarele până pe data de 28 Februarie 2011

Data publicării
Categoria

Conform Legii nr. 416 din anul 2001, persoanele care beneficiază de ajutor social trebuie să-și reactualizeze dosarele până pe data de 28 Februarie 2011.

Astfel, în luna ianuarie s-au înregistrat un număr de 167 de dosare, iar 147 din aceste persoane au primit deja acești bani, restul dosarelor fiind respinse deoarece nu fuseseră îndeplinite numărul de ore de muncă prevăzute de lege. În cadrul ședinței Consiliului Local se vor aproba noile criterii de acordare a ajutoarelor sociale.

De asemenea, persoanele care dețin bunuri care nu sunt considerate de strictă necesitate (autoturisme, mașini agricole, terenuri mai mari de 500 m2 în mediul urban) nu pot beneficia de aceste ajutoare, a specificat primarul Ion Lungu. Primăria urmează să aprobe în acest sens un plan de acțiuni referitoare la munca pe care trebuie să o presteze persoanele care beneficiază de ajutor social.

Aceste acțiuni sunt stabilite în funcție de anotimp, dar, în principiu, presupun: deszăpezirea străzilor, curățenia de primăvară, întreținerea locurilor de joacă pentru copii, sortarea și depozitarea produselor pentru iarnă la cantinele de ajutor social…

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.