Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Play a game @ Biblioteca.ta

Data publicării
Categoria

Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera Suceava va inaugura joi, 24 Noiembrie 2011, începând cu ora 16:00, un nou serviciu destinat în special elevilor, ce va funcţiona în cadrul Secţiei Împrumut pentru Copii.

Acest nou serviciu este parte a proiectului Play a game @ Biblioteca.ta finanţat de către Centrul Mortenson pentru Programe Internaţionale al Universităţii din Illinois (SUA) prin organizaţia nonprofit Electronic Information for Libraries (EIFL) Italia și ANBPR.

Proiectul este implementat în patru biblioteci publice din ţară şi îşi propune folosirea jocurilor video de către adolescenţi pentru petrecerea timpului liber şi socializare. Din bugetul alocat bibliotecii judeţene, respectiv 6.000 lei, s-au achiziţionat console wii; xBox360; TV; accesorii; jocuri şi câteva piese de mobilier pentru a crea un spaţiu plăcut şi atrăgător.

Obiectivele proiectului sunt oferirea unui serviciu de recreere si socializare modern destinat adolescenţilor din instituţiile de învăţământ; atragerea adolescenţilor în bibliotecă şi creşterea cu 10% a numărului de vizite ale acestei categorii de public.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.