Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Primul magazin din regiune al brandului Pimkie, deschis la Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

asionatele de modă au parte de o surpriză în ton cu tendinţele actuale, la Iulius Mall Suceava. De curând, primul magazin din regiune al brandului francez Pimkie s-a deschis la parterul îndrăgitei destinaţii de cumpărături, spre încântarea doamnelor şi domnişoarelor care apreciază calitatea, modernitatea şi confortul în vestimentaţie.

Pimkie iubeşte femeile la fel de mult cum iubeşte moda. Noul magazin din Iulius Mall Suceava este dedicat genului feminin, care adoră să fie în pas cu trendurile actuale şi să exprime stilul energic şi tânăr prin vestimentaţie. Brandul francez are o experienţă de aproape 45 de ani în retail-ul de îmbrăcăminte, adaptându-se mereu la noutăţile fashion. Articolele Pimkie sunt accesibile și ușor de purtat, reflectând întocmai aşteptările femeilor de a avea o garderobă cu un plus de confort, fără a renunţa la stil. Brandul se distinge prin faptul că nu produce două colecţii de sezon, ci este în permanentă căutare de propuneri care să răspundă dorinţelor clientelor.

Magazinul din Iulius Mall propune o paletă largă de articole vestimentare, dar şi încălţăminte şi accesorii, care să le confere un look actual. Pantaloni, blugi, rochii, fuste, bluze, cămăşi, veste, geci, haine, pantofi, genţi şi multe alte piese poartă eticheta Pimkie. Croiurile deosebite, calitatea materialelor, detaliile moderne şi culorile în tendinţe caracterizează brandul Pimkie. Cu ocazia inaugurării, noul magazin din Iulius Mall le oferă amatoarelor de shopping promoţii de 20% la produsele selectate.

Brandul Pimkie a fost lansat în 1971, în Franţa, cucerind treptat pieţe internaţionale. În prezent, Pimkie are peste 690 de magazine în 28 de ţări. În România sunt patru magazine Pimkie, două dintre acestea fiind în reţeaua IULIUS, la Cluj-Napoca şi la Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.