Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Profesionalizare didactică la USV – prelungirea înscrierilor

Data publicării
Categoria

Fii profesorul de care are nevoie tânărul generaţiei digitale! Învaţă să comunici! Dotează-te cu tehnici de învăţare! Dezvoltă-ţi strategii antistres! Transformă profesia didactică într-o adevărată artă! Fii propriul tău profesor!

Departamentul de Specialitate cu Profil Psihopedagogic din cadrul Facultăţii de Ştiinte ale Educaţiei, Universitatea Ştefan cel Mare Suceava, anunţă prelungirea înscrierilor la Programul de Formare Psihopedagogică în perioada 21-30 Septembrie 2015, cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică (Nivel I şi Nivel II, forma de învăţământ zi şi forma de învăţământ postuniversitar), program ce oferă posibilitatea de a obţine certificarea pentru profesia didactică.

Înscrierea la Programul de Formare Psihopedagogică este o opţiune deschisă pe viaţă, pentru că asigură obţinerea unei certificări cu valabilitate permanentă. Obţinerea certificatului propune absolvenţilor o şansă în plus de angajare pe piaţa forţei de muncă, oferindu-le posibilitatea de a profesa în învăţământul preuniversitar şi universitar. Pe lângă posibilitatea de angajare imediată după terminarea facultăţii, Programul de Formare Psihopedagogică susţine dezvoltarea personală a cursanţilor pe dimensiunea cognitivă, emoţională şi socială, fiind o garanţie a succesului în relaţionarea interpersonală şi în consolidarea unei cariere autentice. Competenţele dobândite, profesionale şi transversale, îi califică pe beneficiari şi pentru exercitarea altor roluri ce presupun buna comunicare şi relaţionare, cum ar fi cel de părinte, de consilier şi mediator la nivelul comunităţii.

Înscrierile se fac la Universitatea Ştefan cel Mare” din Suceava, Corp A, etaj I, sala A121, între orele 8:00 – 15:00. Beneficiază de gratuitate studenţii admişi la programe universitare cu finanţare de la bugetul de stat.

Pentru absolvenţii de studii superioare ai USV şi ai altor universităţi care doresc să se înscrie la Programul de Formare Psihopedagogică în regim postuniversitar, înscrierile pentru anul universitar 2015-2016 se fac doar până în 30 Septembrie 2015!

Informaţii suplimentare şi detalii privind procedura de înscriere şi înmatriculare pot fi accesate la adresa www.dppd.usv.ro şi la numărul de telefon +4 0230 2161 47 (interior 144).

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.