Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Punctele de unde pot fi procura abonamentele TPL pentru elevi și studenți

Data publicării
Categoria

Începînd cu 15 Martie 2010 elevii şi studenţii din municipiul Suceava îşi vor putea procura abonamente la preţ redus pentru transportul cu autobuzele şi microbuzele TPL.

Abonamentele se pot procura din cinci puncte ale oraşului:

 • staţia de autobuz din cartierul Obcini (strada Calea Obcinilor)
 • staţia de autobuz 22 Decembrie (Centru)
 • sediu TPL din Centru (în spatele Restaurantului Central, vis a vis de sediul PSD)
 • staţia de autobuz Gara Burdujeni (strada Jean Bart)
 • sediul primăriei din cartierul Burdujeni (fostul Cinema Burdujeni)

Abonamentele vor fi emise doar pentru perioadele 15 Martie 2010 – 15 Iunie 2010 şi 19 Septembrie 2010 – 15 Decembrie 2010.

Costul unui astfel de abonament este de 35 de lei pe lună, din care elevul sau studentul va achita numai 15 lei, în timp ce restul de 20 de lei va fi suportat de la bugetul local.

Publicitate

Comentarii (2)

 1. Crina

  As vrea sa stiu daca beneficiaza de aceasta facilitate si masteranzii…

  Răspunde

 2. Student

  ”Începînd cu 15 Martie 2010 elevii şi studenţii”..
  Studentii in opinia celor din primarie ,reprezinta doar studentii cu domiciliul in mun.Suceava. De ce domnule primar nu a-ti anuntat de la inceput ca nu aveti bani destui pentru a finanta aceste abonamente si incepand cu data de 15 martie a-ti ordonat sa se lipeasca la centrele de eliberare a abonamentelor o,,fituica” pe care scrie ca se elibereaza abonamente ,,preferential” doar celor ce au domiciliul in mun.Suceava ? Universitatea Stefan cel Mare nu este formata doar din studentii cu domiciliul in Suceava , noi ceilalti din Radauti,Falticeni,Botosani,Focsani,Vaslui,Iasi etc ce facem? Am stat la cozi ,ore …pentru ce?Sa induram frigul ,si sa plecam fara abonament fiindca suntem considerati ,,de la tara” ,cum auzeam susotindu-se printre cei ce asteptau abonamente..Vizele de flotant pentru cei ce stau in caminele universitatii nu sunt luate in seama , banii de acasa sunt tot mai putini , de ce SE FAC ASTFEL DE CHESTII ,, JEGOASE ”? Era foarte bine sa platim 25-30 lei..si sa beneficiem toti ,fara controale la buletine in autobuze….. Traim in Suceava,si asta ne ocupa tot timpul …Multumim domnule Lungu ,ca ,,va sustineti tineretul”..

  P.s. Ca o opinie personala ,sa nu va mirati ,daca o sa fie vandalizate acele puncte de eliberare a abonamentelor..,in urmatoarele zile.. .Am stat la coada si-am vazut zeci de studenti revoltati…
  Numai bine domnilor din primarie posesori de X5,Q7,….

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.