Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Răsplătim faptele bune. Donează și noi te premiem!

Data publicării
Categoria

De sărbători, Shopping City Suceava răsplătește faptele bune cu 150 de premii și te îndeamnă să ajuţi la îndeplinirea dorinţelor copiilor nevoiaşi.

În perioada 10-22 Decembrie 2014, Shopping City Suceava organizează campania umanitară Răsplătim faptele bune. Donează și noi te premiem!, cu scopul de a oferi un Crăciun liniştit copiilor de grădiniță din mediul rural.

Cei mici au nevoie de sprijinul tău, iar donând, tu le poţi îndeplini o parte dintre dorinţe. Aceştia au nevoie în principal de produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte noi, dar şi de jucării. Produsele pot fi donate în punctul special amenajat pentru colectare, în faţa magazinului Leonardo. Cei care vor cumpăra jucării sau îmbrăcăminte pentru cei mici, de minimum 50 lei din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava și le vor dona la Bradul cu Jucării, vor putea participa la tombolă pentru a câștiga 150 de perechi simpatice de omuleți de zăpadă din pluș. Câștigătorii vor fi premiați luni, 22 Decembrie 2014 în cadrul unei ceremonii speciale în care vor fi răsplătiți cei care au ales să facă o faptă bună pentru cei neajutorați.

Campania se bucură de sprijinul voluntarilor de la Organizaţia Salvaţi Copiii – Filiala Suceava, care vor fi prezenți zilnic, între orele 16:00-19:00 în incinta centrului comercial, pentru a oferi clienților informații cu privire la modul în care se pot implica în campania de susținere a celor defavorizați. De altfel, oricine dorește să aducă o rază de speranță în sufletele celor mici, poate dona la punctul de colectare din incinta Shopping City Suceava produse care le pot fi de ajutor, fără a fi condiționat de înscrierea la tombolă.

Pentru a le aduce zâmbetul pe buze celor mici, Shopping City Suceava donează o sută de jucării din Bradul de jucării.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.