Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Realibitările de țevi continuă și în acest an

Data publicării
Categoria

Locuitorii altor zeci de străzi din municipiul Suceava vor fi afectaţi anul acesta de lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă-canalizare din proiectul de POS Mediu.

„Ni s-a solicitat de către constructor avizul pentru demararea lucrărilor pe 36 de străzi, majoritatea în zona Iţcani, dar şi în zona centrală”, a anunţat ieri primarul Ion Lungu, care a cerut constructorilor să ia măsuri privind readucerea la starea iniţială a acestor străzi la scurt timp după efectuarea lucrărilor, să aibă toate avizele de la Poliţie, să se poată desfăşura traficul rutier în acele zone, măcar pe unele rute alternative şi să existe semnalizare rutieră corespunzătoare, pentru a nu fi pericol de accidente.
„Dacă nu înţeleg şi nu respectă aceste condiţii, vom proceda ca şi anul trecut – îi vom amenda”, a adăugat edilul sucevean, care, la finele anului trecut, le-a aplicat celor de la Pfeiffer amenzi în valoare de 9.000 de lei.
Străzile pe care se va interveni în prima parte a anului sunt: Eugen Lovinescu, Romeo Calancea, Ion Carp Fluerici, Nicolae Istrati, Frasinului, Socului, Constantin Moraru, Mitocului, Rulmentului, Decebal, Dragomirna, Duzilor, Ştrandului, Corneliu Coposu, Mihail Sadoveanu, Lascăr Luţia, Ştefan Octavian Iosif, Ion Păun Pinciul, Nicolae Milescu, Aurel Vlaicu, Ieraclie Porumbescu, Aviatorului, Depoului, 28 Noiembrie, Tătăraşi, Ştefan Dracinschi, Parcului, Sălciilor, Tudor Ştefaneli, Alexandru Voevidca, Perilor, Merilor, Iacob Zadik şi Grigore Antipa.
„Va fi deranj, disconfort, dar le-am solicitat să respecte o serie de reguli, prin care să ne asigurăm că se poate totuşi circula prin acele zone şi că se vor reface porţiunile afectate”, a precizat edilul sucevean.
Acesta a spus că pe lângă partea de deranj pentru locuitorii din zonă, trebuie luată în considerare „şi partea plină a paharului, faptul că în municipiul Suceava s-a implementat un contract de 52 de milioane de euro pe apă-canalizare şi altul de 15 milioane de euro se află acum în derulare”.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.