Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Ristorante Da Vinci, secretere bucătăriei mediteraneene

Data publicării
Categoria

Aseară am fost la deschiderea celui mai nou şi modern restaurant din Suceava, Ristorante Da Vinci.

Inspirat din bucătăria mediteraneană Ristorante Da Vinci își propune să devină principala alegere a celor care vor să încerce și altceva decât mâncărurile clasice românești.

Conceptul localului se învârte în jurul celebrului Leonardo Da Vinci, om de spirit universal și figură marcantă în artă, inspirându-se mai ales din misterele ce dăinuie în jurul operelor sale. Prin sloganul restaurantului I segreti della cucina (în traducere: secretele bucătăriei) ce se îmbină armonios cu numele celebrului Da Vinci, localul vrea să impresioneze atât prin ambianță, cât prin specialitățile culinare, dezvăluind viitorilor clienți și mici secrete care fac ca bucătăria mediteraneană să fie atât de apreciată în toată lumea.

Fiind situat la demisolul fostei Case a Căsătoriilor din Suceava (str. Republicii nr. 10b), Ristorante Da Vinci se bucură de o atmosferă caldă, dar în același timp boemă. Ținând cont de istoricul acestei clădiri, și mai ales de momentele pline de fericire care au avut loc aici, s-a încercat amenajarea unui spațiu intim, atât pentru cei ce doresc o cină romantică liniștită, cât și dedicat celor pentru care prânzul în oraș este o necesitate cotidiană.
De asemenea, pentru zilele călduroase, Ristorante Da Vinci pune la dispoziția clientilor o grădină de vară, special amenajată în curtea interioară a restaurantului.

Începând din această seară (ora 19:00), descoperiţi şi voi secretele bucătăriei Ristorante Da Vinci Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.