Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

S-a deschis Ice Dream, la Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Joi, 10 Decembrie 2015, s-a redeschis Patinoarul Ice Dream din cadrul Iulius Mall Suceava.

Arena este amplasată la baza turnului Iulius Mall, pe o suprafaţă de o mie de metri pătrați, şi poate găzdui până la 200 de iubitori ai mişcării pe gheaţă. Ice Dream este deschis zilnic, între orele 14:00 şi 21:30. Cei care vor să se distreze pe patinoar și de sărbători, alături de familie sau prieteni, vor beneficia de un program special. Ice Dream va fi deschis pe 24 Decembrie 2015, în intervalul orar 14:00 – 17:30. În prima zi de Crăciun este închis, iar în perioada 26-30 Decembrie 2015, va funcționa în intervalul orar 12:00 – 21:30. În data de 31 Decembrie 2015, iubitorii de patine se pot mișca pe gheață între orele 12:00 – 17:30, iar în prima zi a noului an Dream Ice este închis. În perioada 2-4 Ianuarie 2016, patinoarul îi va primi pe cei dornici de mișcare pe gheață în intervalul orar 12:00 – 21:30, iar apoi va reveni la programul normal.

În pauzele de la sesiunile de shopping, amatorii sportului pe patine vor petrece clipe minunate în compania prietenilor sau a familiei, dansând pe ringul alb. Pentru cei care adoră să patineze, distracţia pe gheaţă poate fi experimentată la aceleaşi preţuri ca şi în anii trecuți. Astfel, o sesiune de o oră şi jumătate costă zece lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria de la Ice Dream pentru cinci lei, dacă sunt copii, sau pentru zece lei, dacă sunt adulţi. Iar pentru a se mișca liber, își pot lăsa hainele la garderobă, contra sumei de un leu.

Patinoarul Ice Dream beneficiază de tehnologie performantă de răcire şi menţinere a gheţii, fiind funcţional până la o temperatură de maximum 12 grade Celsius.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.