Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Petru Rareș (Fălticeni) – deschiderea anului de învăţământ

Data publicării
Categoria

Joi, 1 Octombrie 2015, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor publice locale, a avut loc deschiderea anului de învăţământ pentru elevii jandarmi din seriile 2014-2016 şi 2015-2017.

Astfel, cei 248 de elevi, au sosit la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni în vederea începerii cursurilor în anul şcolar 2015-2016. Aceştia vor participa la activităţi didactice în perioada 1 Octombrie 2015 – 18 Decembrie 2015, iar după vacanţa de iarnă, din 4 Ianuarie 2016, elevii din anul I vor continua cursurile şi elevii din anul al II-lea vor desfăşura un stagiu de practică de şase săptămâni în unităţile operative ale Jandarmeriei Române.

Activităţile se desfăşoară în baza curriculum-ului avizat de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice şi aprobat de Ministerul Afacerilor Interne şi cuprinde perioade de cursuri, vacanţe şi stagii de practică.

Tot cu acest prilej, cei mai merituoşi elevi din anul II au fost înaintaţi în grad şi numiţi în funcţii de comandă la nivelul subunităţilor de elevi.

Elevii din anul I vor depune jurământul militar în data de 06 noiembrie a.c.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.