Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Shopping City Suceava a sponsorizat cu un autoturism nou Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuroropsihiatrică Zvoriștea

Data publicării
Categoria

Shoppping City Suceava a făcut o sponsorizare ce constă într-un autoturism nou, cu 7 locuri, către Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Zvoriștea.

Prin intermediul acestei sponsorizări, Shopping City Suceava a dorit să se alăture demersurilor întreprinse de personalul centrului pentru a îngriji și reabilita numeroși pacienți diagnosticați cu diverse afecțiuni. În momentul de față, în centru sunt internați 78 de beneficiari cu afecțiuni psihice, neuropsihice și fizice, cu vârsta cuprinsă între 19 și 90 de ani. Având în vedere diagnosticele diferite, personalul specializat al centrului nu reușește să asigure servicii medicale complete, fiind absolut necesară transportarea beneficiarilor în oraș, la Policlinică sau la cabintele medicale specializate.

Noul mijloc de transport, indispensabil unei instituții de asistență socială, va contribui la buna funcționare a centrului, permițând reprezentanților centrului să asigure transportul beneficiarilor spital, în vederea controalelor periodice, transportul către domiciliul acestora, atunci când este cazul, precum și la diferite evenimente social-culturale.
Anul trecut, Shopping City Suceava a sponsorizat Spitalul Județean Suceava „Sfântul Ioan cel Nou” cu un aparat medical performant, un ventilator de suport respirator non-invaziv cu frecvenţă înaltă, de o importanţă vitală pentru copiii care ajung pe lume prematur.

„An de an, încercăm să ne implicăm activ în comunitatea locală, prin intermediul diferitelor proiecte menite să sublinieze importanța responsabilității sociale. În acest an, ne-am îndreptat atenția către o altă cauză, susținând un proiect de responsabilitate socială menit să reafirme rolul pe care persoanele cu dizabilități îl au în societate și în comunitate. Ne bucurăm că„ sponsorizarea făcută va contribui la îmbunătățirea serviciilor oferite personelor cu nevoi speciale care se confruntă cu diverse dificultăți în viața de zi cu zi. Având în vedere faptul că astfel de cauze ne oferă șansa adoptării unui comportament responsabil față de societate, asigurăm comunitatea că activitățile noastre de sponsorizre nu se opresc aici”. – au declarat reprezentanții Shopping City Suceava.

În cei peste 11 ani de activitate, Shopping City Suceava a devenit pentru comunitate mai mult decât o destinație de cumpărături, implicându-se în permanență în viața locală, prin proiecte care încurajează lupta împotriva abandonului școlar, precum și prin numeroase alte campanii organizate cu și pentru localnici.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.