Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Showroom IBF Pavimente, inaugurat în Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

De curând, compania specializată în producția prefabricatelor din beton, IBF Pavimente, a inaugurat showroom-ul din Iulius Mall Suceava. Noua locație le propune clienților soluții în amenajările exterioare, oferind produse de o înaltă calitate.

Showroom-ul IBF Pavimente este situat la etajul Iulius Mall Suceava, intrarea dinspre multiplexul Cinema City. Compania de origine daneză are peste 50 de ani de experiență în domeniul producției industriale, fapt care certifică calitatea superioară a prefabricatelor. Clienții care își doresc ca locul lor de relaxare în aer liber să fie amenajat după orice preferințe sau care vor să modernizeze zonele exterioare găsesc aici o selecție de pavaje, care vor da personalitate oricărui spațiu. Pentru a se putea inspira în alegerea lor, showroom-ul IBF Pavimente din Iulius Mall Suceava include secțiuni de grădini amenajate în stiluri diferite, care demonstrează versatilitatea pavajelor. În plus, oferta IBF Pavimente include și alte prefabricate din beton, dale, borduri și rigole.

Clienții showroomn-ului IBF Pavimente din Iulius Mall Suceava sunt întâmpinați de agenți de vânzări specializați, care le vor oferi asistență în alegerea produselor potrivite oricărui proiect de amenajare. În plus, vor putea opta și pentru servicii complete, de design, proiectare și montaj, oferite de colaboratorii IBF Pavimente.

Povestea IBF a început în anul 1960, în Danemarca. De-a lungul timpului, IBF a devenit un jucător important pe piața daneză din domeniu, iar în prezent deține fabrici și în România, Polonia și Statele Unite ale Americii. În țara noastră, compania este prezentă din 2008.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.