Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Stagiu de practică al elevilor jandarmi

Data publicării
Categoria

În conformitate cu prevederile Curriculum-ului nr. 130116/29.07.2015 pentru pregătirea subofițerilor de jandarmi seria 2015-2017, elevii anului II din Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Petru Rareș (Fălticeni) vor executa în perioada 13 Martie 2017 – 14 Aprilie 2017 un ultim stagiu de practică în unitățile operative din Jandarmeria Română.

Toți cei 123 de elevi s-au prezentat în ziua de 13 martie a.c. la sediile unităților din 25 de județe ale țării și din municipiul București, cei mai mulți optând pentru I.J.J. Suceava – 27 de elevi, I.J.J. Botoșani – 11 elevi, I.J.J. Iași – 9 elevi, I.J.J. Vrancea – 9 elevi, I.J.J. Neamț – 8 elevi.

Elevii vor fi repartizați să desfășoare activități specifice în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică din cadrul Jandarmeriei Române (detașamentelor din grupările de jandarmi mobile, detașamentelor mobile ale inspectoratelor de jandarmi județene, plutoanelor și grupelor de supraveghere și ordine publică, precum și în cadrul secțiilor și posturilor de jandarmi ordine publică montane/balneare).

Pe timpul stagiului de practică, elevii fac parte din efectivele unității în care au fost repartizați și nu vor întocmi acte procesuale și procedurale de constatare și sancționare în nume propriu, participând doar alături de tutorii profesionali la redactarea unor astfel de documente.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.