Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Strategii pentru Jocuri la Cazinouri Online: Cum Să Câştigăm la Sloturi şi Jocuri de Masă

Data publicării
Categoria

Dacă sunteţi pregătiţi să accesaţi sloturi sau jocuri de masă şi aţi aflat mai multe despre diverse cazinouri recomandate unde să vă încercaţi norocul (Citeşte articol), atunci fie că sunteţi interesaţi de jackpot-uri mari sau doriţi să jucaţi de distracţie, există anumite elemente pe care să le luaţi în considerare. Nu există strategii garantate, deoarece jocurile sunt aleatorii, însă în rândurile următoare veţi afla mai multe despre opţiunile pe care le aveţi la dispoziţie.

Exemple de Strategii de Pariere
Este important de menţionat că aceste strategii sunt foarte riscante. Acestea pot fi folosite doar în cadrul opţiunilor de pariere 50/50 (spre exemplu, dacă pariaţi pe culoare la ruletă).

Martingale
Sistemul Martingale dictează dublarea mizei după fiecare rundă pierzătoare. Spre exemplu, dacă pariul dvs. iniţial este de 10 RON, după 3 runde pierzătoare veţi avea o miză de 80 RON. Odată ce aveţi parte de o rundă câştigătoare, vă veţi întoarce la pariul iniţial de 10 RON.

D’Alembert
Sistemul D’Alembert indică creşterea mizei cu o unitate după fiecare rundă pierzătoare. Spre exemplu, în condiţiile în care miza iniţială este de 10 RON (aceasta fiind unitatea de bază), după 3 runde pierdute veţi fi nevoiţi să pariaţi 40 RON. În momentul în care aveţi parte de un câştig vă veţi întoarce la unitatea iniţială de 10 RON.

Fibonacci
La fel ca în cazul celorlalte sisteme menţionate, jucătorul este nevoit să mărească miza după fiecare pierdere, însă în acest caz va fi urmat şirul lui Fibonacci (0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, etc.). Astfel, pentru o miză de 10 RON, după o serie de 5 runde pierdute, pariul va ajunge la 80 RON. În momentul câştigării după o miză de 80 RON ne vom întoarce în şirul lui Fibonacci cu 2 numere – astfel, miza următoare va fi de 30 RON.

Reverse Martingale
Sistemul Reverse Martingale dictează dublarea mizei după fiecare câştig. Totuşi acest şir trebuie limitat la doar 2 sau 3 runde.

Sistemul 1-3-2-6
După cum îi spune şi numele, sistemul dictează ca după un câştig jucătorul să mărească miza la 3, 2, şi apoi 6 unităţi. În cazul unei runde pierzătoare jucătorul va porni de la începutul şirului.

Alegerea Jocului (RTP + Volatilitate)
Evident, înainte de a folosi strategiile de pariere, este important să alegeţi jocul ideal. Alegerea jocului diferă în funcţie de gusturile fiecărui jucător, însă puteţi lua în considerare anumite elemente care vă pot ajuta să luaţi o decizie. În primul rând, puteţi citi recenzii despre anumite jocuri pentru a afla opinia altor jucători experimentaţi cu privire la anumite titluri de care sunteţi interesaţi.
În al doilea rând, optaţi pentru jocuri cu un RTP cât mai ridicat. Acest lucru nu va garanta că veţi avea parte de câştiguri, însă este recomandat ca procentajul RTP să fie cât mai mare. Nu în ultimul rând alegeţi jocuri cu un nivel de volatilitate care să fie potrivit pentru stilul dvs. de joc.

Citiţi Cu Atenţie Regulamentul
Odată ce aţi ales un joc pe care doriţi să-l testaţi, primul pas pe care este recomandat să-l faceţi este să citiţi cu atenţie regulamentul jocului. Dacă preferaţi jocurile de masă, asiguraţi-vă că sunteţi la curent cu toate opţiunile de pariere şi cunoaşteţi foarte bine mecanica de joc.
Dacă sunteţi interesaţi de sloturi, atunci şi în acest caz regulamentul este important. Sloturile sunt, în general, mai uşor de abordat comparativ cu jocurile de masă, întrucât acestea pot fi mai simpliste. Totuşi, anumite sloturi au mecanisme bonus foarte complexe, şi este foarte important să cunoaşteţi tabelul cu linii de plată înainte de a intra în joc.

Testaţi Gratuit Jocurile
Înainte de a realiza o depunere la cazinoul preferat şi a accesa jocurile cu bani reali este recomandat să testaţi jocurile în modul demo. Toate cazinourile de top vă permit să accesaţi jocurile disponibile în mod gratuit. Acest lucru vă va ajuta să cunoaşteţi mai bine mecanica de joc, şi veţi putea testa jocurile de care sunteţi interesaţi fără să vă riscaţi fondurile din cont.

Revendicaţi Bonusurile Cazinoului
În momentul în care vă înregistraţi pe o platformă cu jocuri, aceasta vă va pune la dispoziţie o anumită ofertă de bun venit. Dacă doriţi să vă sporiţi bugetul de joc puteţi profita de bonusurile puse la dispoziţie de cazinoul pe care îl frecventaţi.
Reţineţi faptul că veţi fi nevoiţi să îndepliniţi condiţiile de rulaj înainte de a putea retrage sumele bonus. Astfel, este recomandat să optaţi pentru bonusuri doar dacă sunteţi de părere că termenii sunt ideali pentru stilul dvs. de joc şi veţi putea îndeplinii cu succes cerinţele de rulaj.

Practicaţi Jocul Responsabil
Practicarea jocului responsabil vă va permite să vă bucuraţi de jocurile de noroc fără ca acestea să devină o problemă. Impuneţi-vă limite privind bugetul de joc şi timpul petrecut la cazinourile online. Mai mult, evitaţi recuperarea pierderilor şi nu vă lăsaţi influenţaţi în momentul în care accesaţi jocurile preferate.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.