Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Studi de oportunitate privind transportul şi distribuţia energiei termice în Suceava

Data publicării
Categoria

La finele lunii ianuarie, Primăria Suceava ar putea intra în posesia studiului de oportunitate privind identificarea soluţiilor pentru exploatarea eficientă a sistemului de transport şi distribuţie a energiei termice în municipiul Suceava.

Acesta va fi realizat de către firma SC ATH Energ SRL Bucureşti, pentru 125.000 de lei, firmă care a fost desemnată în urma unei selecţii de oferte şi a negocierii directe.
„Firma are obligaţia ca în termen de 35 de zile de la punerea la dispoziţie a informaţiilor necesare să finalizeze consultanţa pentru studiul de oportunitate. De aici va rezulta foarte clar ce trebuie făcut pe transport şi distribuţie, inclusiv o schemă de personal”, a precizat şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu.

Acesta şi-a exprimat dorinţa de a primi studiul de oportunitate până pe 31 ianuarie, astfel încât, împreună cu caietul de sarcini pe care îl fac specialiştii din primărie, să le poată aproba în Consiliul Local şi să demareze licitaţia pentru desemnarea unui nou operator de transport-distribuţie a energiei termice.

Termica Suceava are mandat de prestare a acestui serviciu numai până la 31 martie, iar la finele lunii aprilie îi expiră şi licenţa pe care o avea pentru transport-distribuţie, încât noul operator, care va fi desemnat de către Primăria Suceava, prin licitaţie, va trebui să se licenţieze pentru prestarea acestui serviciu public.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.