Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Sucevenii au decis: locul de joacă din parcul Prefecturii va fi reamenajat în toamnă

Data publicării
Categoria

Locul de joacă din parcul Prefecturii va beneficia de o reamenajare în valoare de peste 3.000 de euro, după ce peste 1.600 de suceveni și-au votat parcul preferat prin programul Fiecare parc are povestea lui. Programul a fost inițiat de compania de credite de consum Provident Financial România și este implementat în Suceava de Clubul Eco-Montan Origini Verzi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava.

Sucevenii pot contribui acum și la modul în care va arăta locul de joacă: clubul Origini Verzi organizează vineri, 31 august, o consultare publică, prin care locuitorii pot decide cu ce echipamente să fie dotat locul de joacă, astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor copiilor din comunitate. Atelierul de lucru va avea loc în Parcul central începând cu ora 16:30.

Pentru fiecare familie din oraş este important să ştie că în curând va exista un nou spaţiu de joacă unde copiii să se poată juca. De aceea, mă bucur că prin programul Fiecare parc are povestea lui, locuitorii din Suceava pot decide, în funcţie de nevoile lor, ce să construim împreună, a declarat Nicoleta Robciuc, manager al Clubul Eco-Montan Origini Verzi Suceava.

Programul Fiecare parc are povestea lui a fost iniţiat de Provident în 2010 şi va continua anul acesta în mai multe oraşe importante din ţară. Parcul din Suceava se alătură altor 5 spaţii amenajate de la lansarea programului, în care au fost implicaţi peste două sute de voluntari Provident şi ONG-uri din Iaşi, Cluj Napoca, Galaţi, Craiova și Târgu Mureş. În Cluj-Napoca a fost construit de la zero primul parc eco-rustic din ţară.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.