Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Tabla tip ţiglă metalică, o alegere optimă pentru un acoperiş durabil

Data publicării
Categoria

Există multe avantaje pentru acoperișurile de metal de astăzi. Costurile sunt variabile și pot fi fie mai ieftine, fie mai scumpe decât materialele tradiționale pentru acoperiș, în funcție de stilul pe care îl alegi. Dar durabilitatea unui acoperiș metalic este greu de învins pentru valoarea sa pe termen lung.

Garanțiile producătorilor variază de la 40 la 60 de ani. Multe materiale de acoperiș metalic nu sunt corozive și nu vor fi afectate de elemente nefavorabile. Un nou acoperiș de metal instalat astăzi poate fi ultimul acoperiș de care casa ta va avea vreodată nevoie. În plus, durabilitatea, rezistența și durata de viață necesită cerințe minime de întreținere.

Greutatea materialelor pentru acoperișurile metalice este mai mică decât jumătate din cea a majorității altor tipuri de materiale. În cele mai multe cazuri, acest lucru este oarecum irelevant. Dar dacă locuiești într-o zonă cu cantități mari de zăpadă, acest lucru ar putea fi vital pentru tine.

Dar dacă ești îngrijorat de incendii în loc de zăpadă? Te poți odihni liniștit cu un acoperiș metalic deasupra capului. Un acoperiș metalic este igniguf, vă ține departe incendiul forestier din apropiere, focurile de artificii ale vecinilor tăi sau țigările aprinse aruncate.

Deși metalul are calități izolatoare foarte slabe, acesta reflectă cantități extraordinare de lumină directă a soarelui, contribuind la reducerea acumulării de căldură în zilele însorite. Reține că, culorile luminoase reflectă mai mult decât culorile întunecate, dacă această problemă este importantă pentru tine.

Un acoperiș din țiglă metalică a devenit o alegere arhitecturală populară ca o prezentare a stilului contemporan și a liniilor curate. Constructorii și proprietarii de case îl iubesc din cauza caracteristicilor și atributelor fenomenale pe care le poate aduce într-o casă.

Vei găsi tablă tip ţiglă metalică pentru acoperiș în Suceava la depozitul din Ipotești al SC Acoperișuri Metalice SRL – Acoperișuri Metalice MIHU. Furnizorul promite o durată de viață de peste 60 de ani a produselor oferite.
Acoperișuri MIHU nu se adresează doar clienților din Suceava ci și celor din judeţele Neamț, Iași şi Botoșani. Compania este partener oficial Blachotrapez, o marcă de top în ceea ce privește materialele pentru un acoperiș perfect. Alegând Acoperișuri Mihu ca furnizor principal de materiale pentru acoperișul casei tale, nu trebuie să îți faci griji în privința măsurătorilor, acestea sunt gratuite și efectuate de o echipă specializată, montajul este unul autorizat, transportul poate fi gratuit sau contracost în funcție de valoarea mărfii achiziționate, iar dacă nu știi ce materiale sau culori să alegi, reprezentanții firmei te vor consilia pentru a lua cele mai bune decizii.
Mai multe detalii despre Acoperișuri Metalice MIHU și despre produsele sale se găsesc pe pagina web oficială a firmei, www.acoperisuri-mihu.ro

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.