Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Târg de activități extrașcolare, la Shopping City Suceava!

Data publicării
Categoria

În perioada 23-24 septembrie, Shopping City Suceava organizează a 2-a ediție a Târgului de activități extrașcolare, eveniment dedicat părinților și copiilor de toate vârstele, interesați să descopere cele mai atractive și benefice oportunități de dezvoltare personală și petrecere a timpului liber.

Timp de două zile, părinții și copiii vor avea ocazia de a discuta direct cu reprezentați din domenii diverse și vor putea alege împreună o activitate care poate deveni o pasiune pe viitor. Evenimentul va reuni în incinta centrului comercial cluburi sportive, cluburi de dans, centre de limbi străine, cluburi de baschet, de fotbal, de arte marțiale, de sah, afterschool sau centre educaţionale, public speaking, consiliere parentală și psihoterapeutică și multe altele.

Pe tot parcursul târgului, copiii vor fi întâmpinați cu animatori pe catalige, competiții sportive, activități interactive, ateliere de creație, facepainting, baloane modelate și surprize din partea participanților. Copiii care vor participa la târg se pot înscrie la o tombolă specială pentru a câștiga o un hoverboard, prin tragere la sorţi. În plus, aceștia vor putea participa la competiții sportive organizate la standul Decathlon, partenerul evenimetului, unde vor găsi nenumărate modalităţi de joacă.

Sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 10.30, Clubul Sportiv Şah Suceava va organiza un concurs de şah pentu copi. Primii 3 clasaţi din fiecare grupă vor primi diplome şi medalii din partea Direcţiei Judeţene de Sport. În plus, pe toată durata târgului copiii sunt invitați să participe la ateliere de lucru demonstrative pentru copiii și adolescențiii care doresc să-și dezvolte abilitățile de vorbit în public, organizate de Clubului Toastmasters Suceava.

Duminică, 26 septembrie, începând cu ora 12.00 va avea loc un spectacol de demonstrații de arte marțiale susținute de clubul AIKIDO, precum şi de capoeira susţinute de Capoeira Suceava – Grupul Capoeira Brasil dar și de dans modern oferite de Bucovina Dance Studio. Copiii au astfel ocazia de a observa în mod direct ce presupune fiecare activitate în parte și pot opta pentru înscrierea la una dintre acestea.
Târgul de activități extrașcolare are rolul de a stimula curiozitatea și interesul copiilor în diverse domenii de activități extrașcolare care să-i disciplineze și responsabilizeze. Totodată, evenimentul le oferă părinților o multitudine de oferte educaționale care să-i ajute să facă o alegere cât mai potrivită pentru dezvoltarea intelectuală și fizică a copiilor.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.