Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Tortul festiv Betty Blue

Data publicării
Autor
osv.ro

La invitaţia Betty Ice, la târgul de toamnă Produs în Bucovina am testat noul tort festiv de îngheţată Betty Blue pe care vi-l şi recomandăm.

Creat după o reţetă proprie, din lapte şi ingrediente proaspete de cea mai bună calitate, tortul festivBetty Blue este un desert fin şi cremos, numai bun de savurat împreună cu toţi cei dragi. Forma de prezentare practică, în ambalaj termorezistent de 2.000 ml, a fost astfel concepută încât să permită porţionarea şi servirea a 12 felii generoase de îngheţată. De aceea, noul tort festiv Betty Blue poate fi un cadou inspirat, servit cu plăcere la aniversări şi evenimente, sau un desert pentru toată familia.

Tortul festiv Betty Blue este disponibil în două variante, menite să satisfacă cele mai rafinate gusturi: tortul festiv Betty Blue de ciocolată conţine bucăţi crocante de ciocolată belgiană Callebaut, iar tortul festiv Betty Blue fructe de pădure încorporează zmeură, mure şi afine culese proaspete din munţii Bucovinei. Reţeta nu foloseşte înlocuitori de pulpă.

Tortul festiv Betty Blue

Încă de la înfiinţarea companiei am avut un singur scop: să creăm cea mai bună îngheţată cu putinţă. De aceea, căutăm în mod constant să venim cu idei noi, să îmbunătăţim produsele existente şi alegem cu maximă exigenţă ingredientele pe care le folosim: ciocolată din Belgia, migdale din California, fructe de pădure din Bucovina.

Vasile ARMENEAN
directorul general Betty Ice

Torturile festive Betty Blue se găsesc deja în magazinele şi gelateriile Betty Ice din toată ţara, alături de celelalte sortimente din gama Betty Blue: Betty Blue pe băţ – îngheţată de vanilie învelită într-un strat gros de ciocolată belgiană şi migdale; Betty Blue la pahar de 200 ml – îngheţată de ciocolată, pecan praline, tiramisu sau fructe de pădure, respectiv Betty Blue la caserolă de 900 ml – îngheţată delicioasă cu pecan praline, tiramisu sau fructe de pădure.

În cei 15 ani de existenţă pe piaţa românească, Betty Ice a convins prin calitate şi a câştigat încrederea consumatorilor, devenind astfel cel mai mare producător român de îngheţată. Toate sortimentele Betty Ice sunt create în fabrica Betty Ice din Suceava, una dintre cele mai performante din Europa, cu o capacitate maximă de 120 tone de îngheţată pe zi. Ingredientele provin de la producători şi distribuitori atent selectaţi de compania Betty Ice şi sunt verificate de către specialiştii Betty Ice atât la sursă, cât şi pe întregul flux de colectare şi procesare. Produsele sunt realizate, ambalate şi distribuite conform normelor HACCP International (certificare TÜV Rheinland InterCert).

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Promo

Comentarii (1)

  1. payday loans

    am gustat si eu acest tip de tort, il prefer pe cel de ciocolata, astept poate pe viitor betty se gandeste si la un tort festiv cu caramel

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.