Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Toți pentru curățenia orașului

Data publicării
Categoria

Săptămâna aceasta a demarat la Suceava curățenia de primăvară sub titulatura Toți pentru curățenia orașului.

Până pe data de 15 Aprilie 2011 orașul Suceava trebuie să fie îngrijit și pregătit pentru sărbătorile de Paști, a declarat astăzi Ion Lungu. Săptămâna aceasta curățenia se face la arterele principale, iar săptămâna viitoare activitatea se va desfășura în cartierele Obcini, George Enescu și zona centrală. În ultima săptămână a lunii martie se va face curat în cartierele Burdujeni și Ițcani precum și în Burdujeni sat, iar după data de 1 Aprilie 2011 în zona parcului Șipote și în alte zone de agrement.

În acest context, primarul Ion Lungu face un apel către toți președinții asociațiilor de proprietari să se implice în campania de curățenie. De asemenea, datorită austerității va fi organizat un fel de competiție, un concurs pentru a desemna asociațiile de proprietari care se implică cel mai activ în această campanie. Din păcate acestea nu vor fi răsplătite cu bani, ci doar cu diplome și strângeri de mână.

Alături de asociațiile de proprietari se vor implica și instituțiile de învățământ în programul de curățenie a orașului. Vor fi inițiate campanii de ecologizare chiar și în zonele care nu aparțin de primărie din punct de vedere administrativ, se vor planta arbuști și arbori, în special brazi și salcâmi, iar bordurile și grilajele vor fi vopsite, a declarat Ion Lungu.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.