Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Transformă-ţi visele în realitate cu CoramiMob

Data publicării
Categoria

Creează-ţi casa visurilor tale având propria mobilă la comandă construită de cei de la CoramiMob. Când inimii tale i-a plăcut foarte mult o piesă de mobilier din lemn care este unică pentru tine, atunci va trebui s-o personalizezi conform preferinţelor tale şi poţi face asta cu uşurinţă. Întregul proces începe cu ideea ta în materie de obiectul de mobilier pe care ţi-l doreşti, iar specialiştii în mobilier de la CoramiMob te vor ajuta.

Indiferent dacă ai o imagine dintr-o revistă sau doreşti un proiect nou, un plan va fi realizat pentru a-ţi transforma visul în realitate.

Viziunea ta va fi trimisă către un consultant din cadrul firmei CoramiMob pentru a-ţi transforma visul în realitate. La terminarea piesei de mobilier comandate, aceasta va fi cu grijă pregătită şi transportată pentru a fi instalată în ansamblul casei tale. Va fi o completare a casei tale şi va schimba modul în care aceasta este văzută atât de tine, cât şi de cei din exterior.

Încrederea se câştigă şi cei de la CoramiMob şi-au câştigat încrederea clienţilor încă din 2008 cu producţia de mobilă din PAL şi MDF vopsit, livrând mobilă la comandă pentru toate tipurile de spaţii, cum ar fi locuinţe private, sedii de firmă, hoteluri, baruri şi aşa mai departe. Aceştia execută pe bază de comandă mobilă de calitate superioară la preţuri concurenţiale.

Experţii CoramiMob sunt întotdeauna la dispoziţia ta şi fac tot ce este necesar pentru a se asigura că primeşti obiectul de mobilier dorit la o calitate superioară, pe dimensiunile şi culorile dorite. Cu ajutorul celor de la CoramiMob poţi să-ţi mobilezi casa complet, impresionând vizitatorii şi transformând-o în ceva deosebit.

CoramiMob are unitatea de producţie în Rădăuţi şi sediul în Suceava, poţi solicita mai multe informaţii pe www.coramimob.ro, la numărul de telefon 0742 515 222 sau pe adresa de email pe contact@coramimob.ro.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.