Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Unix Road Show te invită să-ți diagnostichezi gratuit mașina

Data publicării
Categoria

În perioada 19 – 25 septembrie, între orele 10:00 şi 19:00, în parcarea Shopping City Suceava, se va desfasoara campania de crestere a siguranţei în trafic iniţită de Unix Road Show.

În cadrul Unix Road Show vor fi efectuate gratuit, pentru toate maşinile venite:

  • verificări la sistemul de frânare pe standul de frână
  • verificarea amortizoarelor pe stand
  • verificarea sistemului de iluminat

Fiecare testare durează aproximativ 5 minute, iar la sfârşitul verificărilor specialiştii Unix, asistaţi de reprezentanţii unităţilor service auto partenere vor oferi tuturor automobiliştilor ieşeni detalii despre starea tehnică a autovehiculelor. De asemenea, cei prezenţi vor primi consiliere gratuită şi oferte pentru piese de schimb. În plus, fiecare pasionat de autoturisme se va putea înscrie în programul Card Auto Unix care oferă avantaje şi beneficii de fidelizare fiecărui membru al grupului.

Unix Auto este unul dintre cei mai importanți distribuitori de piese auto din Europa de Est, având sediul central în Ungaria și un număr de peste 800 de angajați și 20 de filiale deschise în România în următoarele orașe: Suceava, Botoșani, Iași, Bacău, Galați, Constanța, București, Buzău, Brașov, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad, Timișoara, Sibiu, Craiova și Pitești.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.