Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Vara este mai distractivă la Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

La Iulius Mall Suceava, zilele toride de vară sunt combătute cu multă distracţie. Cea mai cool vacanţă se petrece la Iulius Mall, acolo unde pe cei mici şi pe cei mari îi aşteaptă numeroase destinaţii de relaxare.

Mişcarea în aer liber este o sursă de energie, mai ales în sezonul cald. La Iulius Mall găseşti un teren de fotbal generos, cu gazon sintetic, îmbunătăţit cu textură antiderapantă. Adună-ţi prietenii la un joc cu mingea şi veţi descoperi cât de plăcută este relaxarea prin sport.

Pentru că vara este în toi şi ai chef de distracţie maximă, Bowling Strikers Cluj este locul în care să îţi inviţi amicii. Voi aduceţi buna dispoziţie, iar competiţiile de bowling şi biliard vă vor oferi sursa de amuzament a sezonului.

Dacă eşti pasionat de jocurile electronice, poţi petrece după-amiezile călduroase la C – Gaming Zone, locul dedicat activităţilor distractive pentru toate vârstele. Cu ajutorul consolelor xBox vei pătrunde în lumi antrenante şi te vei bucura de o activitate plină de adrenalină.

Pentru cei care vor un loc în care să se relaxeze în pauzele de shopping sau în care să se ascundă de temperaturile ridicate, cafenelele din Iulius Mall au pregătit delicii răcoritoare. La Fontana şi Promenade sunt destinaţiile în care vei avea momentul tău de respiro.

Iulius Mall este locul preferat în vacanţă şi de copii. Aici găsesc spaţii de joacă în care au acces la o gamă extinsă de posibilităţi de distracţie. La Hopa Hopa şi Kidsland copiii se joacă supravegheaţi, cântă, dansează şi participă la activităţi creative. Aici învaţă lucruri noi prin joacă şi se împrietenesc cu alţi prichindei de vârsta lor.

Pentru năzdrăvanii care preferă activităţi pline de energie, mişcarea în mingile gigant Aqua Ball este o recomandare. În plus, pot sări pe trambulinele Fun Jump sau pot parcurge trasee cu obstacole, pot escalada, pot merge cu minicarturile şi cu tricicletele electrice, la Bucovina Turism Activ.

Dacă sunt iubitori de animale, pot alege căluţii mobili, jucării electronice care cu siguranţă le vor aduce zâmbete. Iar pentru cei cu înclinaţii artistice, Red Castle propune pictura într-un mod inedit. Aici vor putea contura peisaje sau personaje din poveşti din nisip colorat.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.