Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Suceava

Direcţia Judeţeană de Evidenţa a Persoanelor Suceava este organizată în subordinea Consiliului Judeţean Suceava, fiind o instituţie publică de interes judeţean, cu personalitate juridică, constituită în temeiul art. 6 din Ordonaţa Guvernului nr. 84/2001 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea serviciilor publice comunitare de evidenţă a persoanelor, aprobată cu modificari şi completari prin Legea nr. 372/2002, în temeiul Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 50/2004, precum şi în temeiul Hotărârii Consiliului Judeţean Suceava nr. 80/2004.

Numărul de personal, numărul de funcţii publice, organigrama, statul de funcţii şi Regulamentul de organizare şi funcţionare a Direcţiei sunt stabilite prin hotărâre a Consiliului Judeţean Suceava, cu avizul Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date.

Program de funcționare

 • luni – vineri / 8:00 – 16:00

Contact

Ultima actualizare:

Publicitate

Comentarii (2)

 1. Roman

  Stimate D-ne /D-re
  Stimati Domni

  Ma numesc Roman Ioan, sunt stabilit in Germania si caut sa iau legatra c-un fost coleg de liceu („Stefan cel Mare”), promotia 1967, care se numeste Sahleanu Dumitru, colonel de aviatie, actualmente pensionar. Din pacate adresa n-o cunosc, dar ultimul lui numar de telefon cunoscut de mine a fos 219499.

  Ma puteti ajuta?

  Va ultumesc anticipatsi va dorec

  Toate cele bune

  Roman

  Răspunde

  • honciuc stefana

   as dori sa stiu, in ce caz [situatie ] nu sunt trecute in BI prenumele parintilor.Fiica mea ,dopa casatorie ,si-a schimbat BI si in noul act nu se mai specifica prenumele parintilor.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.