Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Inspectoratul Județean în Construcții Suceava

Informații despre Inspectoratul Județean în Construcții Suceava.

Program de funcționare

 • luni – joi / 8:00 – 16:30
 • vineri / 8:00 – 14:00

Contact

Ultima actualizare:

Publicitate

Comentarii (2)

 1. piroja lucian

  Bună ziua!
  Am absolvit cursurile Facultăţii de construcţii şi instalaţii din Iaşi, domeniul Inginerie civilă, specializarea Construcţii civile industriale şi agricole, cu media 9 la licenţă, acum urmez cursurile masterului de Ingineria Clădirilor în cadrul aceleiaşi facultăţi. Doresc un loc de muncă.

  Vă mulţumesc!

  Răspunde

 2. Golescu Ovidiu

  Catre Inspectoratul judetean in constructii

  Ma numesc Golescu Ovidiu, locuiesc in Radauti str Eudoxiu Hurmuzachi bl. 8 sc A et 3 ap 13, si vreau sa va fac urmatoarea sesizare cu privire la vecina perete in perete cu mine Ciornoliuc Maria. Am mai facut si anul trecut sau poate acuma doi ani reclamatie in privinta acestui perdonaj fara judecata.

  Acum 2 zile vecinul de la et 4 Omania Adrian coleg de al d-voastra v-a sunat si au venit si pompierii ca era sa ardem cu totii de vii din cauza acestui personaj Ciornoliuc Maria……au fost politistii si pompierii si nu stim ce au constatat ca nu ni s-a luat nici o declaratie noua vecinilor, dar trebuie sa va informez ca aceasta femeie nu este absolut de loc in regula cu mintea si trebuie dusa de aici si tinuta sub observatie la un sanatoriu.
  Toata ziua si noaptea de cam 2 ani bate si scobeste in pereti, deci nu exista vreun meserias acolo ca sa zici ca ii repara ceva.
  Ameninta pe toti vecinii ca ne va da foc (ceea ce o data a facut-o
  injura ,ne face in toate felurile si daca ii spune cineva ceva ea spune ca ce o sa-i faca ei politia sau altcineva….lucru care se pare ca asa e de vreme ce nu s-a luat nici o masura cu ea pina acum.Nu mai putem tolera pe aceasta femeie, noaptea stam cu frica sa nu explodeze ceva sau sa nu cada vreun perete daca incontinuu bate cu ciocanul si scobeste in pereti fara nici un motiv ci desigur doar ca sa ne faca in ciuda si sa capete probabil atentie ca daca nu vorbeste nimeni cu ea cauta motiv de cearta cu cineva.Atunci cu incendiu desigur fumul s-a dus in sus si vecina de la 4 a facut atac de panica ca era un fum negru si innecacios iar la mine era peretele fierbinte.
  In fine as putea scrie un roman intreg despre rautatile si

  atrocitatile facute de acest personaj. Are un fiu vitreg care si ala si-a dat foc la casa deci e in familie ceva in neregula.Noi
  locatarii apelam la ajutorul d-voastra, scapati-ne de acest om rau ca nu stam in siguranta in acest bloc datorita nebuniei acestei femei. Avem destul necazurile noastre si acest virus care omoara oamenii nu ne mai trebuie si alte necazuri…..va rugam din suflet faceti ceva ca nu se mai poate,,,,, o sa sesizam si primarul si cine o mai trebui ca sa fie luata aceasta femeie ,dusa la control si internata la ospiciu…..nu este un om care sa locuiasca mai ales la bloc unde poate distruge familii intregi.Aceasta este sesizarea pe care o fac si semnam toti vecinii:

  Golescu Ovidiu……….
  Omania Adrian………..
  Teodorovici Geta……..
  Chisalita Elena…………
  fam Zaremba………….
  fam Curecheriu………..
  fam Cervinschi…………

  data……………………………………………………………………………..semnat

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.