Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Intermedia TV

Televiziunea Intermedia intră zi de zi în casele sucevenilor cu o grilă diversificată de programe şi adaptată tuturor cerinţelor. O echipă de profesionişti, formată din foştii membrii ai televiziunii Antena 1 Suceava, Cătălina BIHOLAR, Alina MIHĂESCU, Adriana DASCĂLU BULINĂ şi Sorin AVRAM, o echipă tehnică formată din Ami VIŢEGA şi Marius PRISĂCARIU, alături de cel mai bun şi cel mai vechi cameraman de televiziune sucevean, Modest DÎRJA, aduc telespectatorilor, zi de zi, informaţii din judeţ.

În premieră la o televiziune locală, Intermedia aduce noutăţi din sport prin munca echipei formată din Daniel VATAMANU şi efervescenţa imagine a lor, Mihaela ŞOVEA. Echipa redacţională este completată de prezenţe dinamice, Oana ŞLEMCO şi criticul jurnalist Dinu ZARĂ, iar imaginile sunt aduse, pe lângă Modest DÎRJA, de Mihai SÎRGHIE, un operator format la Intermedia, și Valentin COZMIN AGHEORGHIESEI. Capitolul editare grafică este completat de Ionel Mănăstirean, cel care se ocupă, pe lângă ştiri şi reportaje, de montajul unor emisiuni ca Poveşti de Succes, Izvoare, Viaţa la Țară sau Clubul Copiilor.

Programele noastre n-ar fi complete fără aportul colaboratorilor noştri, profesorul Doru POPOVICI, interpreta de muzică populară Margareta CLIPA, care coordonează emisiunea Izvoare prezentată de Mihaela BÎRSAN, sau Doina CIOBANU, maestrul Mihai Pînzaru PIM şi Bobby STROE.

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (6)

 1. simona raluca

  In sfârşit simt că s-a ivit televiziunea şi la Suceava. In fiecare dimineaţă deschid televizorul (fiind şi singura dată într-o zi când am puterea şi timpul să fac asta) şi ascult. Cuminte, tăcută, atentă. Grimasele mele dimineaţa sunt mai leneşe…dar mă mai trezesc cu un gâdilat în colţul gurii zicând: „Ia uite-l şi pe Ştefan! ” şi iaraşi tac şi stau atentă şi cuminte. Şi-apoi plec. Mă simt bine să mai aud ceva intelesant …că timp de răsfoit ziare…de unde? Răsfoiţi-le în continuare cu spor că are cine să vă asculte! Bună treabă!

  Răspunde

 2. ArTiStul

  simona raluca, mulţumim.

  Răspunde

 3. alexandru

  Imi pare rau,dar eu nu prind INTERMEDIA

  Răspunde

 4. andreea

  inainte de toate tin sa va felicit pentru munca de care da-ti dovada si pt. ca ne tineti la curent cu tot ce se intampla in jurul nostru,in al doilea rand domnul Sorin Avram merita tot respectul nostru pentru „tupeul” de ale inchide gura tuturor politicienilor nostri si pentru ca in fiecare dimineata ne inveseleste impreuna cu domn’profesor.Daca se poate si daca nu va deranjeaza am cateva idei pe care as fi bucuroasa daca domnul sorin avram le-ar asculta.astept un raspuns de la dumneavoastra.Multa bafta incontinuare.

  Răspunde

 5. Florin

  N+am să uit de diacritice, nu de alta, dar generaţia mea le-a folosit cuminte, cu sfinţenie. Căutând mereu să se exprime într-o Limbă Română frumoasă. Tin să vă mulţumesc pentru oferta de programe, foarte diversificată. De la ştiri, la sfaturi, de la muzică populară la folk. Şi sport. Felicitări pentru emisiunea de folk, ne aduce liniştea atât de necesară în suflete. Şi ne readuce şi speranţa că SE POATE. Dacă vrei, poţi să te afirmi, fără a te lovi de zidul mojicniciei, al tupeului fără margini. Vă respect imparţialitatea politică şi căutarea permanentă pentru frumos.

  Răspunde

 6. Carmen Enache

  O televiziune pe placul tutror bucovinenilor, cred.va multumim pentru tot ce faceti.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.