Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Casa de Modă Ioana Iacob

Casa de modă a apărut din dorința Ioanei Iacob designer vestimentar, de a oferi posibilitatea femeilor să se poată bucura de ținute elegante, adaptate personalității, proporțiilor, particularităților și stilului individual.

Nu credem în creațiile pe banda rulantă și suntem convinși că hainele pot transmite un mesaj puternic despre cei care le poartă. Unicitatea modelelor, izvorâtă dintr-un potențial creativ desăvârșit și nelimitat, transpune într-o linie foarte feminină, fiecare creație în parte, fiind lucrată în detaliu pornind de la materiale și terminând cu accesorizarea finală astfel încât visul tău pentru rochia perfectă devine realitate.

Împreună cu designerul vei putea găsi costumația corespunzătoare tuturor situațiilor, vei alege materialele și culorile preferate armonizând vestimentația cu accesorii potrivite pentru ținuta ireproșabilă, bucurându-te în tot acest timp și de sugestii personalizate.

Soluția este să îți alegi o rochie de mireasă sau o rochie de seară care să îți sublinieze frumusețea și să îți evidențieze particularitățile feminine individuale. Rochia ta de mireasă sau de seară poate fi unică, deosebinde-se prin împletirea eleganței cu rafinamentul și strălucirea. Acestea sunt elementele care îți vor crea o imagine strălucitoare și atrăgătoare de prințesă ce va atrage atenția tuturor invitaților tăi de la petrecere.

Colaborarea directă între client și designer este foarte importantă pentru transpunerea cât mai reușită a viselor și fanteziilor vestimentare ale clientei în realitate. Toate produsele vor fi realizate la comanda beneficiind de consultanța și suportul designer-ului.

Casa de modă Ioana Iacob produce în serie mică sau la comandă, fiind specializată în realizarea rochiilor de mireasă, de seară, de ocazie și a ținutelor pentru toate anotimpurile.

Atelierul nostru are un personal calificat cu studii în domeniu, care se ridică la cele mai înalte așteptări. Prin serviciile pe care le oferim dorim să întâmpinăm nevoile clienților noștri din Suceava și nu numai astfel încât să devenim un partener de încredere în colaborarile viitoare.

Program de funcționare

 • luni – vineri / 8:00 – 16:00

Imagini

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (3)

 1. Smaranda Dochia

  puteti concura cu orice ”Casa de Moda ” din tara si de peste granita!!!!!!! felicitari Ioana !!!!! pe curand !!!

  Răspunde

  • Ioana Iacob

   Multumim frumos Dna Smaranda ! ne straduim sa satisfacem toate cerintele scumpelor noastre cliente !

   Răspunde

 2. Raluca

  Puteti creea si rochii de dans sportiv ?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.