Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

R&V Company

Portofoliul de suporturi Company R&V este unul variat, oferind pentru orice tip de campanie, soluţia cea mai bună de comunicare: panouri cu afişaj electronic LED, panouri outdoor backlit luminoase, panouri outdoor luminoase citylight XXL.

Panouri cu afisaj electronic LED

Cu o dimensiune de zece metri pătrați, amplasate în zone cu audienţă ridicată (în centrul oraşului Suceava şi în intersecţia Mărăşeşti din Suceava), aceste panouri sunt cel mai neconvenţional şi de impact mijloc media de promovare a brandului dumneavoastră, din oraşul Suceava.

Având un grad ridicat de dinamism, mesajele transmise pe panourile LED au putere mare de atragere a atenţiei, de trezire a interesului, influienţând pozitiv deciziile de cumpărare a produselor promovate.

Principalele puncte forte ale acestora sunt:

 • impact puternic şi imediat datorită designului şi imaginii în mişcare (acestea atrag prin lumină, culoare, animaţia difuzată şi în plus noutatea acestora în mediul mijloacelor de comunicare din Suceava va genera un impact imediat;
 • sunt o prezenţă ce nu poate fi evitată total. Spre deosebire de alte mijloace media, panourile LED cât si cele outdoor statice nu pot fi evitate de privirea audienţei, timpul de expunere îndelungat, vizibilitatea clara cât şi dimensiunea fiind principalele sale puncte forte;
 • audienţă ridicată, cost scăzut în raport cu celelalte mijloace media şi frecvenţă de expunere ridicată.

Panouri outdoor backlit (luminoase)

Panourile outdoor pe care le promovăm sunt amplasate strategic, în funcţie de obiective, asigurând comunicarea eficientă prin targetarea specifică a grupurilor ţintă, având dimensiunea de 3 /4 metri şi fiind luminate pe timpul nopţii.

Panouri outdoor citylight XXL

1,40 metri / 3,50 metri spaţiu expunere (afiş) 1,30 metri / 2,60 metri

În acestă direcţie venim cu un concept nou care ne aparţine, cu o dimensiune superioară formatului clasic (1,10 m / 1,30 m), fapt ce generează un impact evident mult mai ridicat. Şi acest tip de suport este luminat pe timp de noapte.

De ce R&V Company?

 • Diversitate / posibilitatea desfaşurării unei campanii atât pe ecrane electronice LED, panouri outdoor backlit luminoase, panouri citylight XXL luminoase.
 • Întelegerea nevoilor clientului / posibilitatea relaţionării cu clienţii companiei prin diverse programe.
 • Consiliere în alegerea mijloacelor de expunere cele mai potrivite pentru campania de publicitate desfaşurată.
 • Punerea la dispoziţia clientului a unor mijloace de expunere calitative.
 • Preţuri accesibile.

Portofoliu

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (1)

 1. Roxi

  Multumim mult pentru sustinere.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.